Categorieën

Service

Liesveld vraagt om input, vul de enquête in!

Liesveld vraagt om input, vul de enquête in!
Winkelen

Liesveld vraagt om input, vul de enquête in!

  • Ingezonden mededeling
  • 25-07-2023
  • Winkelen
Liesveld vraagt om input, vul de enquête in!
VLAARDINGEN - Zoals u waarschijnlijk weet heeft het Liesveld een nieuwe eigenaar. Die wil graag met frisse energie aan de slag op het Liesveld en vooral met het winkelaanbod. Ze hebben daarom een aantal vragen voor de bezoekers van het winkelcentrum, voornamelijk over het winkelaanbod en over de wensen van de Vlaardingers. De nieuwe eigenaar wil graag weten aan wat voor winkels behoefte is en hoe ze invulling kunnen geven aan het Liesveld.

Welke winkels missen er op het Liesveld? Welk aanbod zou ervoor zorgen dat u het winkelcentrum vaker gaat bezoeken en wat is de algemene mening over het Liesveld? De eigenaar van het Liesveld en het bestuur van de winkeliersvereniging zijn benieuwd naar uw reactie.

Vul de enquête in

De enquête vanuit het Liesveld bestaat uit een paar korte vragen, hiermee hopen ze meer inzicht in de behoefte aan winkelaanbod te krijgen. Met die wensenlijst kan de eigenaar actief op zoek naar potentiële winkels en bedrijven om het centrum beter te maken. Daarnaast maken de invullers kans op een van de vijf halve vlaaien naar keuze van Multivlaai Vlaardingen. De vragen zijn in te vullen via Google Forms.

De enquête gaat alleen over het verenigde Winkelcentrum Liesveld (middenblok). De diverse andere straten, maar ook de overzijde van het Liesveld zijn niet van dezelfde eigenaar en daar hebben ze dus geen invloed op. Om te weten welke winkels en panden precies tot het Liesveld behoren kijkt u op de nieuwe website van het winkelcentrum.

Vul dus snel de enquête in. Hoe meer reacties, hoe beter de input en hoe beter de eigenaar en winkeliersvereniging hierop in kunnen spelen.