Categorieën

Service

Liesveld zet Valentijnsdag op stelten

Liesveld zet Valentijnsdag op stelten
Winkelen

Liesveld zet Valentijnsdag op stelten

  • Ingezonden mededeling
  • 08-02-2022
  • Winkelen
Liesveld zet Valentijnsdag op stelten
VLAARDINGEN - Op het Liesveld zetten we Valentijnsdag op stelten. Om Valentijnsdag extra gezellig én romantisch te maken trakteren we met liefde op lekkers. Op zaterdag 12 februari hangt de liefde in de lucht op het Liesveld! 

Het winkelcentrum krijgt zaterdag bezoek van een steltloper. Die maakt er een liefdevol en mooi Valentijnsfeestje van èn hij deelt lekkere lolly’s uit. Ook loopt er een tafeldame in het winkelcentrum rond die aan iedereen een heerlijk Merci chocolaatje uitdeelt. Tot slot is Liesje, de mascotte van het winkelcentrum weer aanwezig om Liesveld-shoppers uit te delen. 

Zo kun je leuk winkelen op het Liesveld om verrassingen in huis te halen voor een geweldige Valentijnsdag. Hoe verras jij jouw Valentijn? Met heerlijke vlaai, een flesje wijn, smakelijke borrelhapjes of een leuke accessoire voor een nieuwe outfit? Ook kun je natuurlijk bij de Liesveld-winkeliers terecht voor een leuke verrassing of een Valentijns high-tea. 

De activiteiten op zaterdag 12 februari zijn van 12.00 uur tot 16.00 uur op het Liesveld. Kom gezellig winkelen en haal alles voor een romantische Valentijnsdag in huis!

Winkelcentrum Liesveld

p/a Veerplein 18, Vlaardingen

Meer over Winkelcentrum Liesveld →