Categorie├źn

Service

Loop mee met de Delta Walk!

Loop mee met de Delta Walk!
Uit

Loop mee met de Delta Walk!

  • Ingezonden mededeling
  • 28-04-2022
  • Uit
Loop mee met de Delta Walk!
Heb je het over: samen lachen, bikkelen en doorzetten, denk je niet alleen aan het Delta Hotel Vlaardingen, maar ook zeker aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. We hebben een leuke samenwerking opgezet ter voorbereiding van hun “HomeWalk”! Samen een unieke prestatie neerzetten door 120 kilometer te wandelen in 24 uur, om zo geld in te zamelen voor een zelfgekozen Ronald McDonald Huis of vakantiehuis. Maar hier moet uiteraard ook voor geoefend worden en tussendoor ook nog zoveel mogelijk geld opgehaald worden!

Voor 10 euro p.p. voor het goede doel kun je je inschrijven voor de "Deltawalk" op zaterdag 11-06-2022. Vanaf het Delta Hotel in Vlaardingen kun je tussen 10 uur en 10.30 uur starten voor een prachtige wandeling van ongeveer 12km dwars door de Gemeente Vlaardingen. Neem gerust een vriend, vriendin of familielid mee.

We hopen uiteraard op veel deelnemers. Bij aankomst ontvang je een consumptiemuntje die je in het hotel kunt inleveren voor een koffie, thee, frisdrank, bier of wijn. Na afloop bieden wij de mogelijkheid om voor € 13,50 gebruik te maken van een speciaal samengestelde broodjeslunch in een aparte zaal aan het water.

Met jouw inzet of donatie zorg je ervoor dat de duizenden gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke of zorgintensieve kind kunnen zijn. 

Na de loop stellen wij als Delta Hotel ook nog mooie prijzen beschikbaar die we gaan verloten onder de deelnemers, dus hoe meer deelnemers er gaan inschrijven hoe meer prijzen wij beschikbaar gaan stellen!

Aanmelden of doneren kan HIER! Dus delen maar voor het goede doel dames en heren, hoe meer zielen hoe meer geld we ophalen!

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →