Categorieën

Service

Luxe easy living appartementen in Holy Résidence

Luxe easy living appartementen in Holy Résidence
Wonen

Luxe easy living appartementen in Holy Résidence

  • Advertorial
  • 04-05-2018
  • Wonen
Luxe easy living appartementen in Holy Résidence
VLAARDINGEN - Wilt u doorstromen naar een luxe en zonnig easy living appartement in de groene woonwijk Holy Zuid nabij de Vlaardingse Vaart en de Broekpolder? Kom langs en schrijf u nu in voor één van deze royale appartementen in het nieuwbouwproject Holy Résidence!

In dit zonnige appartement geniet u met uw gezin, familie en vrienden. De riante woonkamer, eetkeuken en twee of drie (slaap)kamers zijn allen voorzien van vloerverwarming en -koeling, waar u met gemak een groot aantal gasten ontvangt. U heeft vanuit de woonkamer toegang tot het terras via de schuifpui. Er is ruimte voor een eettafel en ligstoelen op het terras en dankzij de ideale ligging kunt u in de middag en avond genieten van de zon op het zuidwesten.

De twee of drie (slaap)kamers voorzien u van privacy en comfort en grenzen aan een luxe royale badkamer. Verder is er een inpandige berging, een onder gelegen bergingbox en een ondergelegen parkeergarage waar u uw auto veilig kunt parkeren.

Kenmerkend voor deze prachtige appartementen zijn de bewuste kleinschalige en intieme opzet, de moderne architectuur en hoge kwaliteit woningbouw. Stijlvolle gevels en daklijnen geven het pand een eigentijdse uitstraling. De kwaliteit is terug te vinden in de binnendeurkozijnen, hoge plafonds en vloerverwarming en -koeling. De appartementen voldoen aan hoge isolatienormen met o.a. drielaags glas: een comfortabel binnenklimaat (behaaglijk in de winter, koel in de zomer) en duurzame manier van wonen zijn het resultaat.

Dankzij de glazen balustrades rondom het terras heeft u een ongehinderd zicht op de buurt. U woont op loopafstand van De Vaart met haar glooiende oevers en bomenrijen. Aan de overzijde van de vaart ziet u de uitgestrekte weilanden van natuur- en recreatiegebied de Broekpolder liggen, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. In de Broekpolder bevinden zich diverse sportvelden, een manege, enkele jachthavens en de prachtige golfbaan van GC Broekpolder. Loopt u de andere kant op dan bent u binnen enkele minuten bij het uitstekende winkelcentrum De Loper voor al uw dagelijkse boodschappen. Binnen één minuut bent u op de A20 of A4. Ook is Holy Résidence goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Nieuwsgierig naar de luxe easy living appartementen in Holy Résidence, bekijk nu deze prachtige videoHeeft u ook interesse in een vrijblijvend en informatief gesprek of een virtual reality experience als ondervermeld, dan nodigt De Witte Garantiemakelaars u graag uit. Neem snel contact met ons kantoor op middels telefoonnummer 010 - 434 38 44!

De easy living appartementen in Holy Résidence bieden u:
• Keuze in verscheidenheid aan aanbod in 2,3 en 4 kamerappartementen;
• Comfortabele vloerverwarming en -koeling middels warmte- en koudeopslag;
• Kleinschalig vrijstaand appartementencomplex met 40 appartementen & 4 penthouses;
• Woonoppervlakte van ca. 88 tot ca. 168 m2;
• Riante buitenruimtes, met een oriëntatie op het zuidwesten;
• Groen- en recreatiegebied De Broekpolder en winkelcentrum De Loper op loopafstand;
• Mogelijkheid tot inkopen van zorg vanuit het naastgelegen verzorgingshuis;
• Berging en overdekte parkeerplaats in de onderbouw;
• Gasloos wonen;
• Start bouw 2018;

Dinsdag 15 mei a.s. in de ochtend hebben wij in het Wooniversum in Nieuwegein tijd gepland om u uw appartement in virtual reality te laten beleven. Heeft u ook interesse in een virtual reality beleving bij het experience centre dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor op telefoonnummer 010 - 434 38 44!

De Witte Garantiemakelaars

Korte Hoogstraat 4a, Vlaardingen

Meer over De Witte Garantiemakelaars →