Categorieën

Service

Maatregelen Dijkshoorn Euromovers tegen coronavirus

Maatregelen Dijkshoorn Euromovers tegen coronavirus
Wonen

Maatregelen Dijkshoorn Euromovers tegen coronavirus

  • Advertorial
  • 25-03-2020
  • Wonen
Maatregelen Dijkshoorn Euromovers tegen coronavirus
VLAARDINGEN - Ook wij bij Dijkshoorn Euromovers nemen maatregelen tegen COVID-19 op ons bedrijf, in de planning en in de verhuiswagens om zo hygiënisch mogelijk te werken, met zo min mogelijk contacten.

Verhuizingen

Particuliere verhuizingen worden door maximaal vier verhuizers uitgevoerd. Grote verhuizingen kunnen hierdoor langer duren of zullen mogelijk over twee dagen gaan plaatsvinden. Deze maatregelen zijn erop gericht om de kans op het overdragen of overnemen van besmetting zo klein mogelijk te maken. Wij vragen ook uw medewerking, zodat we kunnen voorkomen dat u of onze medewerkers ziek worden.

  • Onze medewerkers zullen bij aankomst en vertrek geen handen schudden;
  • Ze zullen ook vragen of ze hun handen geregeld kunnen wassen;
  • Gaarne zo min mogelijk mensen tijdens de verhuizing aanwezig (maximaal één of twee)

Aanwezigheid van zieke personen

Om een soepele verhuizing te kunnen waarborgen, vernemen wij graag uiterlijk vóór aanvang van de verhuizing van u of er tijdens de verhuizing mensen aanwezig zijn die ziek zijn (art. 8 tweede lid AVVV), in de zin van koorts in combinatie met luchtwegklachten. Mailt u in dat geval naar [email protected] of belt u 010-2480522. Als wij de verhuizing onder die omstandigheden uitvoeren, volgen wij de instructies van de lokale GGD en zullen wij helaas deze persoon vriendelijk moeten vragen om het pand te verlaten totdat de verhuizing gereed is. Ook zal ons verhuisteam zich in dat geval uit voorzorg extra beschermen. Een en ander doet niet af aan ons respect voor u als klant of andere aanwezigen, maar wij moeten de veiligheid vooropstellen.

Verhuizing uitstellen

Bij ziekte in de zin van koorts in combinatie met luchtwegklachten kan in gezamenlijk overleg ook worden besloten om uw verhuizing uit te stellen. In dat geval zullen wij hierover nadere afspraken met u maken, zoals een nieuwe verhuisdatum (art. 12 AVVV). Wij beseffen dat dit wellicht een probleem kan geven met goederen die verwijderd moeten worden van het laadadres. Wij beschikken over prima opslagfaciliteiten om uw goederen droog en veilig op te slaan en bieden u graag een passende oplossing aan.

Wachtlijst om eerder te verhuizen

We hebben al een aantal aanvragen gehad om de geplande verhuizing te vervroegen. Veel mensen willen in deze onzekere tijd z.s.m. verhuisd zijn. Wilt u eerder gaan verhuizen dan hebben wij daar een speciale wachtlijst voor. Indien wij ruimte hebben om uw verhuizing eerder uit te voeren dan zullen we contact met uw opnemen en de mogelijkheden hiervoor bespreken.

Verhuizing annuleren

Mocht u onverhoopt besluiten om de overeengekomen verhuizing te annuleren (art. 13 AVVV), dan geldt hiervoor een vergoeding op basis van de verhuisprijs naar het volgende percentage:

< 30 dagen: 15 procent < 14 dagen: 50 procent < 7 dagen: 75 procent > 7 dagen: 100 procent

Taxaties

Voorafgaand aan de verhuizingen komen wij normaal gesproken bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Heeft u alleen grote stukken te verhuizen dan maken wij op basis van een door u opgestelde lijst met alle grote stukken en eventuele foto's een offerte. Voor complete verhuizingen kunnen we fysiek bij u langs komen met de nodige maatregelen of we kunnen per video een taxatie uitvoeren.

Indien wij fysiek bij u langs komen gelden de volgende maatregelen:

  • Onze taxateur zal bij aankomst en vertrek geen handen schudden;
  • Ze zullen ook vragen of ze hun handen mogen wassen;
  • Gaarne zo maximaal 2 mensen aanwezig bij een taxatie
  • De taxateur zal vragen of hij zelf in (kleding)kasten mag kijken met de klant op 1,5 meter afstand
Hoe werkt een video taxatie? Een taxateur stuurt via de mail en sms een link naar u waarmee u een app kan downloaden (via de App Store of Google Play Store). Er wordt een afspraak gemaakt voor een tijdstip waarop de videotaxatie plaatsvindt. Op dat moment belt de taxateur via deze app (uiteraard met een camerafunctie) met u en kan de taxatie beginnen. U loopt met uw telefoon (of tablet) door elke kamer van de woning en laat zien wat er allemaal verhuisd moet worden. De taxateur stelt vragen tijdens de rondleiding om alle benodigde informatie te krijgen. 

We volgen de richtlijnen van het RIVM. Bij wijzigingen in het beleid, zullen wij deze ook opvolgen, maar vooralsnog staan alle verhuizingen nog bij ons in de planning. Vertrouwende op uw medewerking. Bedankt!

Floating Grabcranes Services J.C. van Dijke B.V.

Schiedamsedijk 2 a, Vlaardingen

Meer over Floating Grabcranes Services J.C. van Dijke B.V. →