Categorie├źn

Service

Makelaardij Thuis klaar voor 2022!

Makelaardij Thuis klaar voor 2022!
Wonen

Makelaardij Thuis klaar voor 2022!

  • Advertorial
  • 10-01-2022
  • Wonen
Makelaardij Thuis klaar voor 2022!
VLAARDINGEN - Makelaardij Thuis is klaar voor een nieuw jaar. ,,Wij kijken uit naar nieuwe kansen en plannen voor onze makelaardij'', aldus Bernadette Veltman. ,,Want u weet... wij houden niet van stilzitten.''

Afgelopen jaar was een enerverend jaar op de huizenmarkt. De huizenprijzen bleven doorstijgen terwijl het woningaanbod te krap bleef. Het kabinet besloot daarom de overdrachtsbelasting voor starters tussen 18 en 35 jaar te verlagen bij de aanschaf van hun eerste woning. De NHG-grens werd verhoogd naar 325.000 euro en voor woningeigenaren die energiebesparende maatregelen doorvoeren, kwam daar nog eens zes procent bij tot een maximumbedrag van 344.500 euro. Daarnaast werd de vrijstelling van belasting voor een eenmalig verhoogde schenking voor de aanschaf van een woning in 2021 gecontinueerd.

In Vlaardingen verwachten wij dit jaar te kunnen starten met een aantal nieuwbouwprojecten. Stuk voor stuk projecten met prachtige appartementen op verschillende locaties. Alles is volop in ontwikkeling en wij houden u natuurlijk op de hoogte. Dit jaar gaat ook de bouw van het Floreskwartier van start zodat er straks langs de Marathonweg weer een mooi nieuw stukje Vlaardingen verschijnt.

Prinsjesdag gaf voor 2022 nog meer goed nieuws. De vrijstelling van belasting voor de eenmalig verhoogde schenking blijft voorlopig gehandhaafd en er wordt geïnvesteerd in de woningmarkt. Het kabinet gaat de komende tien jaar in totaal 1 miljard euro in woningbouw investeren. Ook trekt het kabinet 1,5 miljard euro uit voor de verduurzaming van woningen en gebouwen. Van deze 1,5 miljard gaat 500 miljoen naar een nationaal isolatieprogramma voor huur- en koopwoningen. Bijna 300 miljoen is beschikbaar als tegemoetkoming voor de aanschaf van hybride warmtepompen. Dus als u denkt aan het energiezuinig(er) maken van uw woning: bekijkt u eens de mogelijkheden en subsidies die wellicht voor u van toepassing kunnen zijn.

Kortom, na een enerverend jaar heeft ook 2022 de nodige kansen en uitdagingen voor ons in petto. Wordt 2022 voor jou het jaar van de zoektocht naar je droomhuis? We kijken en denken graag met je mee!

Makelaardij Thuis
Korte Hoogstraat 33a
3131 BJ Vlaardingen
[email protected]
010 - 474 37 71
www.makelaardij-thuis.nl

Makelaardij Thuis

Korte Hoogstraat 33a, Vlaardingen

Meer over Makelaardij Thuis →