Categorieën

Service

Marathonweg weer open, en dicht

Marathonweg weer open, en dicht
Nieuws

Marathonweg weer open, en dicht

  • Redactie
  • 23-07-2023
  • Nieuws
Marathonweg weer open, en dicht
VLAARDINGEN – Volgend weekend gaat de kruising Marathonweg/Marnixlaan dicht , waarna vanaf 31 juli verkeerslichten op die plek ‘de boel gaan regelen. Op het moment dat op maandag 31 juli alles weer normaal is wordt aan de andere kant van de weg weer een stuk afgesloten; dat is dan bij het viaduct richting Broekpolder en Maassluis.  

Vanaf maandag 31 juli 05.00 uur zijn er op de weg (vanaf de Marathonweg richting Broekpolder) onder het viaduct van de A20 werkzaamheden. Dit betekent dat verkeer richting Maassluis en de Broekpolder bij de afrit Holy zal moeten keren. De Broekpolder is tijdens de werkzaamheden wel bereikbaar voor fietsverkeer en voetgangers. De afsluiting duurt ongeveer twee weken.

Werkzaamheden

De rijbanen onder het viaduct krijgen nieuw asfalt en het totale wegdek wordt verbreed. Er komen dus meer rijbanen wat voor een betere verkeersdoorstroming zal gaan zorgen. De afsluiting staat gepland voor een duur van twee weken. Na deze werkzaamheden zal de andere kant onder het viaduct aangepakt worden. De werkzaamheden zijn bewust in deze periode gepland omdat het in de zomer- en vakantieperiode relatief rustiger is op de weg.