Categorieën

Service

Martijn Blok nieuwe directeur Vlaardingen in Beweging

Martijn Blok nieuwe directeur Vlaardingen in Beweging
Sport

Martijn Blok nieuwe directeur Vlaardingen in Beweging

  • Redactie
  • 20-02-2024
  • Sport
Martijn Blok nieuwe directeur Vlaardingen in Beweging

VLAARDINGEN - Deskundig, verbindend en energiek, dat zijn de kernwaarden van Vlaardingen in Beweging en die moeten dus ook gelden voor de nieuwe directeur. In Martijn Blok heeft ViB de directeur gevonden bij wie dit helemaal past. ,,Martijn is de perfecte opvolger van Marvin Visser, hij tikt alle boxen aan waar we naar zochten” aldus Tom Roovers, voorzitter van ViB. Martijn Blok start op 2 april als directeur van Vlaardingen in Beweging.

Nadat Marvin Visser eind 2023 liet weten te vertrekken bij Vlaardingen in Beweging maakten medewerkers en bestuur van ViB een profiel voor een nieuwe directeur. ,,Met Martijn Blok halen we iemand in huis die voldoet aan de ‘eisen’ die medewerkers en bestuur stelden wat betreft persoonlijkheid, kennis, kunde en ervaring” aldus Roovers. Hij vervolgt: “Het was een goede sollicitatieprocedure met sterke kandidaten, Martijn kwam daaruit overtuigend als beste naar voren.”

Voor Marvin Visser, die per 1 maart vertrekt naar de Beweegalliantie, is het een prettig idee dat er al een opvolger voor hem is gevonden. ,,En dat het iemand is die ik al jaren ken en waarin ik alle vertrouwen heb is natuurlijk heel erg fijn", beaamt Visser. Martijn Blok werkt momenteel als strategisch adviseur en projectmanager bij Rotterdam Sportsupport, daarnaast is hij werkzaam voor NOC*NSF en heeft hij de afgelopen jaren in meerdere gemeenten de rol van formateur Sport- en/of Preventieakkoord vervult. In Vlaardingen en voor ViB is hij geen onbekende, als adviseur lokale sport was hij betrokken bij het Vlaardings Sportakkoord I. Vanaf april geeft hij aan die eerdere inzet voor Vlaardingen een mooi vervolg.

Vlaardingen in Beweging

Churchillsingel 494, Vlaardingen

Meer over Vlaardingen in Beweging →