Categorieën

Service

Muzikaal Onthaal in Prikkewater

Muzikaal Onthaal in Prikkewater
Uit

Muzikaal Onthaal in Prikkewater

  • Redactie
  • 15-04-2024
  • Uit
Muzikaal Onthaal in Prikkewater

VLAARDINGEN - Na een geweldige surpriseshow rondom de tachtigste verjaardag van Rita Young die totaal verrast werd, waar zelfs de Wannebiezz en Lee Towers niet ontbraken en felicitaties via een videoscherm van vele collega’s, nu weer over naar de orde van de dag de maandelijkse show Muzikaal Onthaal, met alweer geweldige artiesten 

Zondag 21 april zijn er optredens van Stanley Hazes - neef van Andre Sr. met natuurlijk ook iets van zijn neef, maar zeker ook zijn eigen repertoire. Dan een allround zangeres die vaak te zien is in de grote Dinershows - Sylvia Bruens, ze heeft een mooi stemgeluid waarmee zij de zaal altijd weer inpakt. Nieuw talent, waar Rita altijd oog voor heeft is de 15-jarige Denise van Boxtel die ook al eigen singles maakt en tenslotte Wesley van Doesburg. Zijn ouders runden de Koos Alberts fanclub en Wesley zong al op jonge leeftijd in duet samen met Koos. Zijn voorliefde is daarom begrijpelijk. Maar ook hij zit niet stil en heeft onlangs nog een nieuwe single uitgebracht. Al met al weer een mooie show om van te genieten.

Kaarten reserveren via Jan 0653 766 126 7,50 p.p, zaal gaat om 13.00 uur open, aanvang 14.00 uur, locatie Kon. Wilhelminahaven zz 3.


Partycentrum Prikkewater

Koningin Wilhelminahaven Zuidwestzijde 3, Vlaardingen

Meer over Partycentrum Prikkewater →