Categorieën

Service

Negende Woonbeurs Vlaardingen

Negende Woonbeurs Vlaardingen
Wonen

Negende Woonbeurs Vlaardingen

  • Redactie
  • 04-03-2017
  • Wonen
Negende Woonbeurs Vlaardingen
VLAARDINGEN – Zaterdag 11 maart staan de deuren van de Grote Kerk op de Markt wijd open. Dan is daar namelijk de Woonbeurs Vlaardingen. Deze negende editie van de door Fundament Advies georganiseerde happening staat in het teken van ‘duurzaamheid’. Het wordt een dag vol met informatie over wonen en leven in Vlaardingen. Mensen uit zowel Vlaardingen als uit omliggende gemeenten weten de woonbeurs uitstekend te vinden. De laatste jaren waren er zo’n kleine 3000 bezoekers.

Net als bij alle voorgaande edities is het team van Fundament Financieel Advies al enige tijd druk bezig met alle voorbereidingen en organisatie van de Woonbeurs. Het deelnemersveld is al gevuld en het belooft dan ook weer een mooie en onthullende dag te worden met allerlei informatie over wonen in Vlaardingen. Woningcorporaties, projectontwikkelaars, financieel adviseurs, makelaars, woondecorateurs. Ze staan allemaal klaar om alle bezoekers te ontvangen met informatie en leuke beursaanbiedingen. Qua nieuwbouw zijn alle lopende - en toekomstige projecten aanwezig. 

Uiteraard is er ook aandacht voor cultuur, natuur en de allerjongste bezoekers. Hiermee is de Woonbeurs Vlaardingen een evenement voor jong en oud en voor iedereen die wil weten wat Vlaardingen allemaal te bieden heeft. 

De Woonbeurs Vlaardingen is open van 10.00 – 16.00 uur en de toegang is natuurlijk gratis. Kijk voor actuele informatie op de Facebookpagina.

Fundament Advies

Korte Hoogstraat 8a, Vlaardingen

Meer over Fundament Advies →