Categorieën

Service

Onderzoek naar sporten en bewegen: helpt u mee?

Onderzoek naar sporten en bewegen: helpt u mee?
Sport

Onderzoek naar sporten en bewegen: helpt u mee?

  • Redactie
  • 04-07-2024
  • Sport
Onderzoek naar sporten en bewegen: helpt u mee?

VLAARDINGEN - Bij Vlaardingen in Beweging (VIB) willen ze u graag helpen om wat actiever te worden waar mogelijk. Dat is niet alleen bijvoorbeeld sporten, maar ook andere vormen van bewegen, zoals wandelen of fietsen. Maar wat wilt u zelf? Student Sportkunde Justin Verkroost gaat het uitzoeken in een enquête en uw hulp daarbij is van harte welkom; belangrijk zelfs om een goed beeld te krijgen van wat u zelf wilt en waarmee VIB u kan ondersteunen.

Justin Verkroost: ,,Samen met Vlaardingen in beweging ben ik tot de opdracht gekomen om een onderzoek uit te voeren naar de sportparticipatie onder 18 t/m 54-jarigen wonend in Holy Zuid met als doel dat Vlaardingen in Beweging hierdoor meer mensen in deze doelgroep wekelijkse aan het sporten/bewegen te krijgen.

Voor dit onderzoek heb ik een vragenlijst opgesteld om erachter te komen wat deze doelgroep precies vindt en hiervoor heb ik een flyer gemaakt als promotie. Ik ben al druk bezig om deze op zoveel mogelijk plekken te verspreiden en ben druk bezig om mensen in de wijk aan te spreken met de vraag of zij met mij de vragenlijst willen invullen. Hieruit heb ik enkele antwoorden gehad maar het is erg lastig om veel antwoorden te krijgen. Daarom zou ik graag het grote bereik van Vlaardingen24 willen inzetten om zo tot meer antwoorden te komen.’’

U vind de enquête HIER!  Helpt u mee? U maakt ook nog eens kans op een sportspullen pakket als u meedoet.

Vlaardingen in Beweging

Churchillsingel 494, Vlaardingen

Meer over Vlaardingen in Beweging →