Categorieën

Service

Op zoek naar alle informatie voor het kopen van jouw eerste eigen woning?

Op zoek naar alle informatie voor het kopen van jouw eerste eigen woning?
Wonen

Op zoek naar alle informatie voor het kopen van jouw eerste eigen woning?

  • Ingezonden mededeling
  • 20-09-2023
  • Wonen
Op zoek naar alle informatie voor het kopen van jouw eerste eigen woning?

VLAARDINGEN - Zaterdag 30 september is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag, een mooie gelegenheid om geheel vrijblijvend en laagdrempelig meerdere huizen op één dag te bezichtigen. Ook voor starters op de Schiedamse woningmarkt een uitgelezen kans om te ervaren wat er in onze mooie stad te koop is, maar waar moet je nou op letten bij het aankopen van jouw eerste huis?

Om starters goed voorbereid op weg te laten gaan tijdens de NVM Open Huizen Dag organiseren 3D Makelaars en Fundament Financieel Advies woensdag 27 september tussen 18.00 en 20.00 uur de 'Starters informatieavond'. Tijdens deze avond wordt je geheel vrijblijvend geïnformeerd over alles rondom het aankopen- en financieren van je eerste eigen woning. Je kan deze avond in gesprek met één van onze makelaars om een beeld te krijgen van de Schiedamse woningmarkt.

Dromen, Durven, Doen? Het aankopen van een woning is een grote stap en belangrijke beslissing. Het gaat immers over heel veel geld en er zijn diverse factoren waar je rekening mee moet houden. De makelaar kan je tijdens de starters informatieavond vertellen waar je op moet letten tijdens een bezichtiging, en wat je vooraf kunt doen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de afspraak. Wij vertellen graag hoe wij jou kunnen helpen jou als aankoopmakelaar bij het vinden en aankopen van jouw eerste woning. Wat kan een aankoopmakelaar voor jou betekenen?

  • Wij onderzoeken of de vraagprijs van de woning reëel is.
  • Tijdens een bezichtiging gaan wij met jou mee om onder andere de bouwkundige staat van de woning te beoordelen.
  • Heb jij verbouwingswensen? Wij denken mee over de mogelijkheden hiervan.
  • Jouw droomwoning gevonden? Wij adviseren jou over de hoogte van het bod en voeren daarna de onderhandeling namens jou.
  • Wij begeleiden het gehele traject van bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris.

Het durven nemen van de koopbeslissing wordt makkelijker en prettiger met de juiste begeleiding. Het is namelijk heel menselijk om, als de droomwoning gevonden is, alles veel rooskleuriger te zien dan het in werkelijkheid is. Dat is het moment waarop 3D Makelaars alles voor je op een rij kan zetten, zodat je een weldoordachte aankoop kunt doen zonder spijt achteraf.

Maar is de woning financieel ook haalbaar? Daar helpt Fundament Financieel Advies jou graag mee. Zij bekijken wat jouw financiële mogelijkheden zijn en kunnen checken of je in aanmerking komt voor de starterslening van de gemeente Schiedam.

 Voor meer informatie over deze avond aan de Gerrit Verboonstraat 17, klik hier.

Dus bereid jezelf goed voor op de NVM Open Huizen Dag en laat je vrijblijvend en volledig informeren. Wellicht is jouw droomhuis dichterbij dan jij misschien denkt!

Voor een goede voorbereiding op jouw komst vragen wij om jezelf aan te melden via deze linkHopelijk zien we elkaar woensdag 27 september tussen 18.00 en 20.00 uur aan de Gerrit Verboonstraat 17 in Schiedam.


3D Makelaars

Olivier van Noortlaan 108, Vlaardingen

Meer over 3D Makelaars →