Categorie├źn

Service

Open Dag op de Jozefmavo

Open Dag op de Jozefmavo
Onderwijs

Open Dag op de Jozefmavo

  • Redactie
  • 16-02-2020
  • Onderwijs
Open Dag op de Jozefmavo
VLAARDINGEN – Het is nog vroeg in het jaar, maar voor je het weet is de basisschooltijd voorbij en ga je naar de middelbare school. Er moeten dus nu al keuzes gemaakt worden en om een beetje te weten waar je aan begint openen de scholen hun deuren voor Open Dagen en kennismakingsbijeenkomsten. En dat was gisteren het geval op de Sint Jozefmavo aan de Willem de Zwijgerlaan.

Vanaf half elf ’s ochtends was het een komen en gaan van toekomstige leerlingen en hun aanhang. Bij de deur was er al een warm welkom van een echte barista, met prima koffie of cappuccino (met stroopwafel!), maar voor wie koffie net iets teveel van het goede was, was er binnen in de school nog genoeg te kiezen aan een watertje, sapje of frisdrank.

Er was in ieder geval een hoop te doen, naast alle informatie over de vakken van de docenten zelf; In de schoolsporthal kon je je vader of moeder verslaan met een potje tafeltennis, even meppen of schoppen op de bokszak (onder deskundige begeleiding, natuurlijk),en meer, veel meer! Zo spraken we over Rundfunk met de docenten Duits (iedereen heeft een onvoldoende, behalve jij...oh nee), over Harry Potter bij de docenten Nederlands (ja, als er in de les nog tijd over is dan leren we ze toveren, klopt!) over de Begroting met leerlingen van de docenten Economie en zo ging de tijd eigenlijk best snel voorbij. De dag rondden we af met een potje voetbal in de pannakooi.

Voor wie het allemaal moest missen hebben we gelukkig de foto’s nog en wil je het allemaal nog eens bekijken, daar op de Jozef, dan vind je veel informatie hier: www.sjm.nl

Jozefmavo

Willem de Zwijgerlaan 240, Vlaardingen

Meer over Jozefmavo →