Categorieën

Service

Open Energiedag: neem een kijkje bij Navetto in Vlaardingen

Open Energiedag: neem een kijkje bij Navetto in Vlaardingen
Nieuws

Open Energiedag: neem een kijkje bij Navetto in Vlaardingen

  • ingezonden mededeling
  • 12-09-2023
  • Nieuws
Open Energiedag: neem een kijkje bij Navetto in Vlaardingen

VLAARDINGEN - Dit jaar wordt voor de derde keer de Open Energiedag georganiseerd: op 16 september 2023 kunnen geïnteresseerden op bezoek bij een windturbine, zonnepark, warmte-installatie of andere duurzame energieprojecten door heel Nederland. Dit jaar openen meer dan zestig locaties hun deuren voor publiek.

Nederland gaat de komende jaren steeds meer energie opwekken uit hernieuwbare bronnen, zoals met windturbines, zonnepanelen, bodemwarmte, warmtepompen of uit water. Tijdens de Open Energiedag kan iedereen zelf komen kijken en ervaren hoe dat werkt. Op ruim 60 locaties door heel Nederland zetten energieprojecten de deuren open. Meer informatie is te vinden op www.openenergiedag.nl.

Ook in Vlaardingen kun je komen kijken bij Navetto op zaterdag 16 september 2023. Kom je langs?

Over Navetto

Als groothandel is het onze missie een bijdrage te leveren aan de energietransitie, met behulp van decentraal opgewekte schone energie. Daarom willen wij u op zaterdag 17 september graag meenemen in de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Van elektriciteit opwekken op uw dak tot verbruiken van deze elektriciteit door uw elektrische auto op te laden of door middel van elektriciteit. Tevens geven wij u een rondleiding door ons pand om u een idee te geven wat er gebeurt voor de zonnepanelen op uw dak liggen.

Praktische informatie

Wij nodigen u graag 16 september uit voor een kop koffie en laten u graag de mogelijkheden zien waarmee u met uw woning een bijdrage kan leveren aan de energietransitie. U bent welkom in ons pand aan de Arij Koplaan 3 van 09.00 uur tot 16.00 uur.