Categorieën

Service

Ortho Billet sinds 1990 dé specialist voor een perfect gebit!

Ortho Billet sinds 1990 dé specialist voor een perfect gebit!
Gezond

Ortho Billet sinds 1990 dé specialist voor een perfect gebit!

  • Advertorial
  • 06-09-2018
  • Gezond
Ortho Billet sinds 1990 dé specialist voor een perfect gebit!
VLAARDINGEN - Het gaat goed met onze nieuwe praktijk in Vlaardingen-Centrum (Hoflaan 47)! Daarom zijn we daar nu van dinsdag tot en met vrijdag en een keer in de maand op de zaterdag geopend. Onze praktijk in Vlaardingen beschikt over twee individuele behandelkamers waar je in alle privacy behandeld kan worden. Wil jij een prachtige nieuwe smile? Check dan onze site voor meer informatie! www.orthobillet.nl.
 

Invisalign


Een bijna onzichtbare beugel? Ja het bestaat! Sinds kort bieden wij bij Ortho Billet Invisalign aan. De beugel kan uit tijdens het eten, tandenpoetsen en flossen. Dankzij het super high tech systeem is je nieuwe smile al na drie maanden te zien. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op onze site of maak een afspraak voor meer informatie! www.orthobillet.nl/invisalign
 

Damon systeem


Wist je dat het dragen van een beugel helemaal niet vervelend hoeft te zijn? Bij Ortho Billet werken we al jaren met het Damon systeem. Dankzij deze slimme beugel heb je veel minder last en hoeven er in de meeste gevallen geen kiezen getrokken te worden. En de buitenboordbeugel is bij ons verleden tijd! We vertellen je er graag meer over tijdens een eerste consult in een van onze comfortabele praktijken.
 

Sinds 1990


We make you smile bij Ortho Billet! En dat weten al heel veel mensen in Zuid-Holland. We zijn ontzettend blij met onze geweldige patiënten, en heel trots op alle fijne recensies die we dagelijks binnen krijgen via Facebook en Zorgkaartnederland. Zie www.orthobillet.nl/recensies en www.facebook.com/orthobillet.

Jambelle Beenmode

Veerplein 36, Vlaardingen

Meer over Jambelle Beenmode →