Categorieën

Service

Passage Hoogstraat op Vlaardingen24

Passage Hoogstraat op Vlaardingen24
Winkelen

Passage Hoogstraat op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 31-01-2016
  • Winkelen
Passage Hoogstraat op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt winkeliersvereniging Passage Hoogstraat op 'Onze Bedrijven'. U vindt het nieuws over acties en evenementen van deze winkeliersvereniging vanaf nu op de pagina Winkelen.

In de tijd dat grote Retail-organisaties achter elkaar lijken om te vallen heeft een aantal lokale ondernemers uit de kleinste en oudste winkelstraat in Vlaardingen de krachten gebundeld in winkeliersvereniging  Passage Hoogstraat. Het gedeelte van de Hoogstraat tussen het Liesveldviaduct en de Markt geeft u een leuke doorgang richting het Winkelhart, de horeca, het Stadhuis, de Markt en de Grote Kerk! Vanaf het Liesveld loopt u er op, maar u kunt er ook via de Peperstraat, de Brede Havenstraat of de Lieve Vrouwensteeg komen. Gezellig! De komende tijd zult u meer info krijgen over de ondernemers, de vele plannen en activiteiten.

Binnenkort zal een projectontwikkelaar het ‘Leski-pand’ gaan renoveren waarbij er een elftal appartementen op de etages gecreëerd worden en op de begane grond vernieuwde winkelruimtes worden ingericht. Plannen om deze te gaan vullen zijn er ook al. Daarnaast wordt het voormalig café De Steeg/ Feestcafé de Nieuwe Buren heringericht door een nieuwe eigenaar, waarover binnenkort meer. Kortom, nieuwe impulsen op de Hoogstraat tussen het Liesveldviaduct en de Markt en de winkeliers dragen daar graag een extra steentje aan bij!

Van Haren Schoenen

Liesveld 163, Vlaardingen

Meer over Van Haren Schoenen →