Categorieën

Service

Pippa zoekt een warm en liefdevol thuis

Pippa zoekt een warm en liefdevol thuis
Nieuws

Pippa zoekt een warm en liefdevol thuis

  • Redactie
  • 11-03-2024
  • Nieuws
Pippa zoekt een warm en liefdevol thuis

Fotografie: Dierenopvangcentrum Vlaardingen

VLAARDINGEN - Dierenopvangcentrum Vlaardingen vangt zwerf- en afstandsdieren op om vervolgens een goed tehuis voor ze te vinden. Het werkgebied is Vlaardingen, Maassluis, Midden Delfland, Hoek van Holland, Schiedam en Rotterdam Noord. Vandaag willen we extra aandacht geven aan een bijzonder oproepje van hond Pippa. Pippa verdient na alle ellende wel een warm thuis:

Hi, ik ben Pippa en door mijn naam denkt iedereen meteen dat ik een teefje ben. Maar ik ben echt een reutje, gecastreerd weliswaar. Vroeger wilde ik graag een Dalmatiër zijn en heb daar ook auditie voor gedaan, maar werd keihard afgewezen omdat ik er op de stippen na voor geen meter op lijk. Wat een teleurstelling vond ik dat als kleine pup. Nu ik volwassen ben, 8 jaar oud, denk ik gewoon 'dan niet joh'.

Mijn oren zijn kapot, stuk, defect, buiten gebruik. Kortom, ze doen het niet. Ik hoor er echt niks mee dus eigenlijk zitten die flappers voor niks op mijn kop, maar ik vind het wel fijn als je eraan kriebelt. Ik weet niet beter dan dat ik in een stille wereld woon dus ik ben wat dat betreft niet zielig. Het is alleen wel iets om rekening mee te houden. Ik kan niet loslopen en ik ken geen commando’s, geen gebarentaal dus als je iets van me wil dan snap ik je niet.

Weet je wanneer ik wel echt zielig was? Toen ik gloeiende olie over me heen kreeg. Jeetje wat een pijn en ellende! Ik heb daardoor meerdere littekens op mijn lijf. Dat is in mijn vorige land (een warm ABC eiland) gebeurd en ik wil dat liever gewoon vergeten.

Nou zo wordt het wel een lang verhaal, de meeste zijn misschien al afgehaakt met lezen…? Niet? Er is nog meer, kijk maar ff op mijn profiel!

Meer weten? Mail naar [email protected] of kijk op het profiel van Pippa hier!