Categorieën

Service

Punksensatie Hang Youth naar Vlaardingen

Punksensatie Hang Youth naar Vlaardingen
Uit

Punksensatie Hang Youth naar Vlaardingen

  • Redactie
  • 24-05-2022
  • Uit
Punksensatie Hang Youth naar Vlaardingen
VLAARDINGEN - je kent ze van de ludieke nummers ‘BELASTINGDIENST’ ‘BOEL AAN DE HAND, ‘WAAROM IS ALLES ZO DUUR’ en ze staan aanstaande zaterdag 28 mei in De Kroepoekfabriek: Hang Youth! De band houdt bewust het midden tussen een kwade tweet, een serieuze band en een kunstproject. Met humor brengen ze serieuzere onderwerpen aan het licht en staan zaterdag ongetwijfeld met een heleboel energie op het podium!

Hang Youth

In 2020 brachten de Amsterdammers de albums BOEL AAN DE HAND en ALLES MOET BETER uit, met ultrakorte maar radicaal furieuze hardcore poppunk-beukers als ‘WAAROM IS ALLES ZO DUUR?’, ‘IK GEEF EEN NIER… en ‘BELASTINGDIENST’. Hang Youth vond bekendheid op zowel televisie als radio met hun snelle en maatschappelijk getinte nummers. Recent werd het programma Tegenlicht uitgezonden. Tijdens deze documentaire spreekt frontman Abel zich uit over de anarchistische manier waarop hij met zijn band de maatschappij, kapitalisme en de staat van het klimaat onder de aandacht wil brengen. Begin mei 2021 kwam er een nieuwe plaat uit, waren ze muzikale versterking van enkele demonstraties en touren ze nu door heel Nederland met een show die barst van de energie!

Zeldzame
Zeldzame verzorgt het voorprogramma van de landelijke tour van Hang Youth. De rapper is getekend bij het label ‘Burning Fik’ van frontman Abel en Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig. Vorig jaar bracht de artiest de plaat ‘ALLES KAN’ uit.

Hang Youth
Zaterdag 28 mei
Open: 20.30 | Aanvang: 21:00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →