Categorie├źn

Service

Recycle Sint Vlaardingen: speelgoedruilmarkt!

Recycle Sint Vlaardingen: speelgoedruilmarkt!
Nieuws

Recycle Sint Vlaardingen: speelgoedruilmarkt!

  • Redactie
  • 05-11-2022
  • Nieuws
Recycle Sint Vlaardingen: speelgoedruilmarkt!
VLAARDINGEN - De geur van pepernoten hangt alweer geruime tijd in de lucht en pakjesavond staat bijna voor de deur. Iedereen gaat weer in de vijfde versnelling om alle cadeaus op tijd ingepakt en wel in huis te halen en dat gaat niet altijd zonder stress. Daarnaast draait de pinpas overuren en de feestmaand is al zo kostbaar. Worden we langzaam niet wakker op het gebied van overconsumptie? RecycleSint Vlaardingen organiseert daarom de Swap Sint speelgoedruilmarkt op 16, 17 en 19 november. Locatie: Buurthuis Groot Ambacht aan de Rotterdamseweg 176.

Tijdens RecycleSint ruilen we speelgoed, boekjes en spelletjes met elkaar, met gesloten beurs. Beter voor het milieu, gezellig en goed voor de wijk en de stad.

Werk je net als wij door de speelgoedstapel en verminder deze tot datgene waar je kinderen echt nog mee spelen. Kies uit de rest wat schoon, heel en compleet is en gun dat speelgoed, boekje of spel een tweede leven. Je eigen kinderen worden weer verblijd met het ingebrachte speelgoed van anderen.

Het moois dat overblijft wordt gedoneerd aan lokale goede doelen.

Zo kunnen we samen zoveel mogelijke kinderen van decembercadeautjes te voorzien.
 
RecycleSint Vlaardingen vindt plaats op meerdere dagen.

Speelgoed inleveren kan op:

Woensdag 16 november van 9 tot 11 uur en donderdagavond 17 november van 19.30 tot 20.30 uur.


Waardebonnen inleveren:


Zaterdag 19 november 10 uur tot 12 uur