Categorieën

Service

Ronald Giphart signeert bij Plantage Pontier

Ronald Giphart signeert bij Plantage Pontier
Winkelen

Ronald Giphart signeert bij Plantage Pontier

  • Redactie
  • 22-11-2019
  • Winkelen
Ronald Giphart signeert bij Plantage Pontier
VLAARDINGEN - Opnieuw signeert een beroemde auteur zijn boeken bij Plantage Pontier. Vorige week zaterdag waren Ivo Opstelten en Ron Meerhof al te gast in de boekenzaak aan het Veerplein; morgen is vanaf 15.00 uur Ronald Giphart aanwezig om zijn nieuwe roman 'Alle Tijd' te signeren. Een uitstekende gelegenheid om jezelf een bijzondere herinnering te bezorgen of alvast een uniek cadeautje voor Sinterklaas te scoren en iemand anders blij te maken.

Ronald Giphart debuteerde in 1992 met Ik ook van jou. Daarna volgden onder meer de romans Giph, Phileine zegt sorry, Ik omhels je met duizend armen, Troost, IJsland, Harem en Lieve. Zijn novelle Gala, het Boekenweekgeschenk van 2003, verscheen in een oplage van 780.000 exemplaren. Verschillende van zijn boeken zijn met succes verfilmd.

Giphart publiceert in uiteenlopende tijdschriften, waaronder het NS-tijdschrift Rails, waarvan hij enige tijd hoofdredacteur was. Hij schrijft ook onder het pseudoniem Arnold Hitgrap (anagram).

Gipharts nieuwste boek "Alle tijd” is een heerlijk ‘Giphartiaans’ verhaal over vriendschap en liefde. En er liggen daarvan voor de liefhebbers genoeg exemplaren klaar om aan te schaffen, en natuurlijk te laten signeren door de schrijver zelf!

Wie alles over Giphart wil weten, inclusief zijn complete bibliografie kan hier!  terecht .

Wagenborg Nedlift

Schiedamsedijk 75, Vlaardingen

Meer over Wagenborg Nedlift →