Categorieën

Service

Schakel Thuis in als aankoopmakelaar

Schakel Thuis in als aankoopmakelaar
Wonen

Schakel Thuis in als aankoopmakelaar

  • Ingezonden mededeling
  • 20-02-2023
  • Wonen
Schakel Thuis in als aankoopmakelaar
VLAARDINGEN - Voor de verkoop van woningen wordt in 85 procent van de gevallen een makelaarskantoor ingeschakeld zoals het onze. Echter, bij het kopen van een woning wordt de makelaar nogal eens over het hoofd gezien; voor het gevoel is er al een makelaar bij betrokken. Maar dat is wel degene die de woning verkoopt. Dus waarom zou u nog een aankoopmakelaar inschakelen?

Verkoopmakelaar vs aankoopmakelaar
Het kopen van en huis is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Daarom is het toch zeer belangrijk om juist dan een professional in te schakelen die puur uw belangen behartigt. Als woningzoekende kan het best onduidelijk zijn wat nou de rol van de verkopend makelaar precies is. Het kan voor de woningzoekende zelfs overkomen alsof de verkopend makelaar ook opkomt voor uw belangen als woningzoekende. Dit is echter nooit het geval. Een makelaar behartigt altijd de belangen van óf de koper óf de verkoper. Het is niet mogelijk om bij een woning de belangen van beide partijen te behartigen. Een makelaar is dus nooit onpartijdig.

Professioneel aan uw zijde
In onze rol als aankoopmakelaar treden we op namens u, de koper. We nemen het gehele aankooptraject voor u uit handen. Zo bekijken we de waarde van de woning, de juridische aspecten en de bouwkundige staat. Wij voeren de onderhandelingen met de verkopend makelaar en proberen zo voor u een zo laag mogelijke prijs onder de meest gunstige voorwaarden te bedingen.

Kortom, wat zijn onze vaardigheden voor u?
- Als (aankoop)makelaar hebben wij meer kennis en ervaring in onderhandelingen;
- Wij behoeden u voor het kopen van een 'kat in de zak';
- Onze makelaars zijn niet emotioneel betrokken en blijven zakelijk;
- Alle juridische en administratieve rompslomp wordt u uit handen genomen.

TIP

Wanneer iemand anders al een bod heeft uitgebracht op de woning die u graag wilt aankopen, is het zeer aan te raden om ons in te schakelen. De kans is dan namelijk nog groter dat u zich laat leiden door emotie en te veel voor de woning betaalt. Wij blijven een goede afweging maken tussen de risico's en een goede prijs. Bel ons kantoor zodat we samen uw wensen kunnen doornemen.

Makelaardij Thuis
Korte Hoogstraat 33a
3131 BJ Vlaardingen
[email protected]
010 - 474 37 71

www.makelaardij-thuis.nl

Makelaardij Thuis

Korte Hoogstraat 33a, Vlaardingen

Meer over Makelaardij Thuis →