Categorieën

Service

Schuldhulpmaatjes in de bloemetjes gezet

Schuldhulpmaatjes in de bloemetjes gezet
Nieuws

Schuldhulpmaatjes in de bloemetjes gezet

  • Advertorial
  • 10-09-2020
  • Nieuws
Schuldhulpmaatjes in de bloemetjes gezet
VLAARDINGEN - Het was even geleden, maar bij de PvdA pakten ze vandaag de draad weer op met het “bloemetje van de maand”, waarbij mensen in het zonnetje gezet worden die zich zeer verdienstelijk maken voor Vlaardingen.

Vandaag waren ze in de Windwijzer op bezoek bij Miranda Hoogeveen en Rob van Herwaarden, vrijwilligers bij Stichting SchuldHulpMaatje Vlaardingen.
En met een reden, want begin dit jaar ontving David de Beer, de derde van de vier coördinatoren ook al de VriendenLoterij Passieprijs; dé prijs voor vrijwilligers die zich op een buitengewone manier (lokaal) hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk.

De Stichting SchuldHulpMaatje is zo’n 10 jaar geleden opgericht in Vlaardingen. Op dit moment zijn er 20 schuldhulpmaatjes vrijwillig werkzaam en zij hebben dit jaar al ongeveer 50 mensen geholpen of helpen hen nu nog met hun financiën en schulden. Ze helpen niet alleen om weer overzicht te krijgen in de financiën, ze zijn ook een luisterend oor en wie heeft daar geen behoefte aan als je in de problemen zit? Kortom, fantastisch werk !

Overigens zoekt de Stichting SchuldHulpMaatje Vlaardingen nog vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op hun website hier!

Partij van de Arbeid Vlaardingen

p/a Markt 11, Vlaardingen

Meer over Partij van de Arbeid Vlaardingen →