Categorieën

Service

Slimmer omgaan met geld kun je leren

Slimmer omgaan met geld kun je leren
Uit

Slimmer omgaan met geld kun je leren

  • Redactie
  • 25-11-2021
  • Uit
Slimmer omgaan met geld kun je leren
VLAARDINGEN - In januari 2022 start de Bibliotheek de Plataan in Maassluis en Vlaardingen met een nieuwe cursus Slimmer Omgaan met Geld. Het is een cursus van 16 weken waar je leert rekenen met geld.

De basiscursus is gericht op het voorkómen van geldproblemen. Met herkenbare voorbeelden uit de dagelijkse praktijk helpen we je op weg naar financiële zelfredzaamheid.

In de Bibliotheek werken we in kleine groepen, in een rustig tempo, met veel aandacht van de coach en af en toe een gastles van een lokale expert. Op deze manier is het een laagdrempelige cursus, die voor iedereen te volgen is. Met elke deelnemer wordt uitvoerig gesproken. Wij willen dat de cursus aansluit bij jouw persoonlijke wensen en omstandigheden. Na afloop ontvang je een certificaat.

De cursus is voor iedereen en gratis en in zowel Maassluis als in Vlaardingen te volgen. In beide gemeenten starten de eerste lessen op dinsdag 18 januari om 19:00 uur.

Aanmelden voor de cursus vóór 23 december 2021, telefonisch via 085-0436741, per email [email protected] of via www.debibliotheekdeplataan.nl > Leren > Rekenles

Bibliotheek De Plataan

Waalstraat 100, Vlaardingen

Meer over Bibliotheek De Plataan →