Categorieën

Service

Spelletjes in de Kerstvakantie

Spelletjes in de Kerstvakantie
Sport

Spelletjes in de Kerstvakantie

  • Redactie
  • 23-12-2021
  • Sport
Spelletjes in de Kerstvakantie
VLAARDINGEN - (Een week eerder) kerstvakantie en een lockdown... Het kan wat lastig zijn om creatieve spelletjes te bedenken. Na een tijdje heb je alle kaartspellen wel gehad. Gelukkig heeft TeamViB verschillende spellen voor kinderen, voor het hele gezin en voor volwassenen! Dus je hoeft je niet te vervelen, er is nog genoeg te bewegen en spelen! 

Vlaardinger Erger Je Niet
Ken je Mens Erger Je Niet? Mooi! Vlaardinger Erger Je Niet is hier een beweegvariant op. Het enige wat je nog nodig hebt zijn dobbelstenen en pionnetjes (die je ook heel leuk zelf kunt maken). Ohja... op bepaalde plekjes kan het wel eens zo zijn dat jij of je medespelers een beweegopdracht uit moeten voeren... 

Beweeg Je Naar De Finish!
Heb je de dobbelstenen, verschillende pionnetjes (die je ook heel leuk zelf kunt maken) bij de hand? Klaar voor de start? Af! Gooi met één of twee dobbelstenen en beweeg je voort op het bord. Wanneer je op een vakje terecht komt, moet je de opdracht uitvoeren. Beweeg je naar de finish! 

Buitenspeelinspiratie
Om kinderen (en hun ouders!) wat inspiratie te geven over wat zij buiten kunnen spelen, heeft ViB spelkaarten en spelvideo's gemaakt waarin verschillende spellen worden uitgelegd.

Bekijk alle spellen en download ze op de website www.stichtingvib.nl/spellen.