Categorieën

Service

Stadsboerderij wint kerstkaartenbudget Waterweg Wonen

Stadsboerderij wint kerstkaartenbudget Waterweg Wonen
Wonen

Stadsboerderij wint kerstkaartenbudget Waterweg Wonen

  • Redactie
  • 20-12-2023
  • Wonen
Stadsboerderij wint kerstkaartenbudget Waterweg Wonen

VLAARDINGEN - Waterweg Wonen stuurt al jaren geen kerstkaarten. Ze doen dit bewust, zodat ze dit bedrag kunnen schenken aan een goed doel in Vlaardingen. In totaal is er 1.500 euro beschikbaar. Alle Vlaardingers konden een goed doel nomineren. Daaruit heeft Waterweg Wonen drie doelen geselecteerd: De Windwijzer, Stadsboerderij Holywood en Kledingbank Vlaardingen. De afgelopen weken kon iedereen stemmen. En dat is massaal gedaan: in totaal stemden 839 mensen. Met slechts 2 procent meer stemmen dan De Windwijzer heeft Stadsboerderij Holywood gewonnen!

Stadsboerderij Holywood

Het afgelopen jaar heeft Stadsboerderij Holywood te kampen gehad met een aantal vervelende situaties. Zo werd er drie keer ingebroken en kregen ze te kampen met de vogelgriep. Hierdoor werden vogels geruimd en moest de boerderij een tijdje sluiten. Qua inkomsten zijn zij afhankelijk van de gemeente en giften. Des te blijer zijn ze met de winst van het kerstkaartenbudget.

Overhandiging cheque

Jeroen van der Hoff (beheerder, derde van links) en vrijwilligers Solana van Randwijk, Duncan Kuiters en Beau Dominique namen de cheque in ontvangst. Deze werd overhandigd door Hans Kox (rechts), directeur-bestuurder van Waterweg Wonen. Stadsboerderij Holywood gaat het geld investeren in onderhoud en uitbreiding van de stallen.

Waterweg Wonen

van Hogendorplaan 1011, Vlaardingen

Meer over Waterweg Wonen →