Categorieën

Service

Thuis gezocht voor Noortje

Thuis gezocht voor Noortje
Nieuws

Thuis gezocht voor Noortje

  • Redactie
  • 17-07-2022
  • Nieuws
Thuis gezocht voor Noortje
VLAARDINGEN –  Dierenopvangcentrum Vlaardingen aan de Koggehaven is een opvang voor honden en katten in Vlaardingen. Zeven dagen in de week zorgen ze voor alle dieren die bij hen binnenkomen alsof het hun eigen dieren zijn. En ze doen er ook veel moeite om de dieren een nieuw, veilig en warm thuis te geven. Zoals voor Noortje, die zichzelf hier even voorstelt.

Ik ben Noortje en ik hoop binnenkort bij jou te wonen. Ik moet toegeven dat ik helemaal geen stoere meid ben, ik vind alles eerder een beetje spannend. Van andere kleine hondjes word ik wel erg blij en dan voel ik me ook wat zekerder. In mijn nieuwe huis wil ik dus heel graag met soortgenootjes samenwonen.

Natuurlijk bij lieve geduldige baasjes die geen heel druk huishouden hebben, en heel belangrijk; die niks van mij verwachten. Ik ben nu eenmaal zoals ik ben en zal altijd angstig blijven voor onverwachte dingen en nooit een heel spontaan hondje worden. Dat komt door mijn verleden. Toen ik in het asiel terecht kwam duurde het niet lang voordat ik nieuwe baasjes kreeg. Helaas ben ik teruggebracht omdat er teveel verwachtingen van mij waren en ze mij op sommige vlakken te angstig vonden. Maar zoals ik al zei, ik ben wie ik ben en daar kan ik niks aan doen.

Ik ben 5 jaar oud dus hoop nog heel wat jaren met jou en mijn nieuwe hondenvriendje(s) door te brengen. Heb jij een heerlijk mandje voor mij en kunnen wij samen gelukkig worden? Laat het mijn verzorgers dan weten!
 

Kennismaken met Noortje? Lees hier  alle benodigde informatie.