Categorieën

Service

Toneelvereniging Varia speelt "In de Vlaamsche Pot"

Toneelvereniging Varia speelt
Uit

Toneelvereniging Varia speelt "In de Vlaamsche Pot"

  • Redactie
  • 16-05-2024
  • Uit
Toneelvereniging Varia speelt

VLAARDINGEN - Toneelvereniging Varia geeft u binnenkort in KADE40 een kijkje in de keuken van restaurant ‘de Vlaamsche Pot’ met het toneelstuk ‘In de Vlaamsche Pot’, naar de gelijknamige serie.

Neem plaats en krijg een avond geserveerd om uw vingers bij af te likken! Laat u bedienen door Frits en Dirkje, met Luciën achter de potten en pannen én dit alles onder leiding van zijn partner Karel.

Het verhaal:

Het bezoek van Connie, een oude bekende van Luciën, brengt wat spijs in het dagelijks reilen en zeilen van het restaurant. Connie vertegenwoordigd een onbekend gezelschap dat het hele restaurant wil afhuren. Daar moet van alles voor geregeld worden, terwijl Frits en Dirkje om elkaar heen draaien, Karel met een gebitskwestie bezig is én het bezoek van Connie Luciën meer lijkt te doen dan hij zou willen. Kortom, het recept voor een avond vol hilarische, ongemakkelijke en vrolijke situaties!

Dus heeft u ook zin in een heerlijke avond theater, koop dan nu kaarten voor de voorstelling op vrijdag 28 juni of zaterdag 29 juni, beide dagen om 20.00 uur in KADE40 aan de Westhavenkade, via onderstaande link:

https://toneelverenigingvaria.nl/kaarten.php 

Wij hopen u te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Spelers: Mario Cramer, Monica Breevaart-de Visser, Doron Levy, Judith de Bree en Lars Bol

Regie: Debby Koolman

Script: Haye van der Heyden