Categorieën

Service

Totally Spice in finale Battle of the Bands!

Totally Spice in finale Battle of the Bands!
Nieuws

Totally Spice in finale Battle of the Bands!

  • Redactie
  • 11-02-2024
  • Nieuws
Totally Spice in finale Battle of the Bands!

VLAARDINGEN - Zaterdagavond was de halve finale van Tribute, Battle of the Bands op SBS6 met daarin de groep Totally Spice, die met hun optredens een eerbetoon brengen aan de Spice Girls. De Vlaardingse Roosje Slooter is daarin één van de zangeressen (Emma Bunton, Baby Spice). Het werd nagelbijten maar uiteindelijk wist Totally Spice nipt meer punten te vergaren dan Tribute to Toto en zo een plek in de finale - volgende week zaterdag - te bemachtigen.

De competitie is pittig en tot de favorieten behoren zeker de Bee Gees, Creedence Clearwater Revival en Frank Sinatra. Totally Spice pakte net als in de kwartfinale even de laatste plek en bevond zich daarmee in de gevarenzone. Het optreden van Tribute to Toto kreeg echter van de jury en het publiek minder punten, waarmee Roosje en de andere meiden de finale bereikten. 

De uiteindelijke winnaar van het programma krijgt een eigen optreden in de Ziggo Dome van een uur, en de nummers twee, drie en vier spelen daar dan ook maar telkens iets korter. Volg dit mooie avontuur op zaterdag op SBS6 vanaf 20.00 uur! Wij zijn fan van Roosje & Totally Spice!