Categorieën

Service

Tribute op SBS6: en doorrrrr....!

Tribute op SBS6: en doorrrrr....!
Uit

Tribute op SBS6: en doorrrrr....!

  • Redactie
  • 27-01-2024
  • Uit
Tribute op SBS6: en doorrrrr....!

Totally Spice met uiterst rechts Roosje Slooter

VLAARDINGEN - Ook vanavond was er weer Tribute, Battle of the Bands op SBS6 met daarin de groep Totally Spice, die de een hommage brengen met hun optredens aan de Spice Girls. De Vlaardingse Roosje Slooter is daarin één van de zangeressen (Emma Bunton, Baby Spice) en daar schreven we al eerder over. In de competitie met de andere tribute bands moesten ze onder meer de Bee Gees en Creedence Clearwater Revival voor laten gaan, maar ditmaal bungelden de meiden van Totally Spice ook weer niet bijna onderaan. Jurylid Angela Groothuizen noemde het zelfs ‘hun beste optreden tot nu toe’, de energie spatte er vanaf met het nummer “Spice up your Life”.

Kortom, Roosje Slooter belandde ook nu weer met Totally Spice in de veilige zone en mag volgende week weer optreden. Afvaller dit keer was de band die Guns ’n Roses ‘deed’, en de Spice Girls lieten ook nog Gloria Estefan (Gloria’s Sound Machine) achter zich. 

De uiteindelijke winnaar van het programma, dat nog wat weken duurt, zal een eigen optreden krijgen in de Ziggo Dome van een uur, en de twee runners-up spelen daar dan ook maar telkens iets korter.

 Volg dit mooie avontuur op zaterdag op SBS6 vanaf 20.00 uur! Wij zijn fan van Roosje & Totally Spice!