Categorie├źn

Service

Twist organiseert online bingo

Twist organiseert online bingo
Sport

Twist organiseert online bingo

  • Redactie
  • 20-01-2021
  • Sport
Twist organiseert online bingo
VLAARDINGEN - SC Twist houdt op vrijdagavond 26 februari haar vijfde online bingo. Met de bingo's in mei, juni, oktober en november heeft SC Twist (korf- en handbalvereniging te Vlaardingen) een paar gezellige bingoavondjes gehad. Enerzijds werd er geld verdiend voor de clubkas. Met de lockdown kwamen er niet veel inkomsten binnen. Maar ook de ondernemers in Vlaardingen hadden en hebben het zwaar! in het kader van #steundelokaleondernemer #kooplokaal #samensterk is er een band opgebouwd met vele ondernemers. Ondanks de nog steeds voortdurende lockdown zijn er weer veel ondernemers die één of meerdere prijzen gedoneerd hebben voor de aankomende bingo.

Een bingoboekje kost zes euro (twee bingokaarten, per bingokaart drie trekkingen) en je kunt als je ook minimaal één bingoboekje afneemt voor een euro per stuk een tombolalootje kopen voor de tombola na de bingo. Gespeeld wordt er via Zoom. Kun je op die datum niet, maar je wilt wel in aanmerking komen voor een prijs, of de clubkas helpen? SC Twist heeft een aantal vrijwilligers beschikbaar die namens u dan spelen. Bij prijs wordt u geïnformeerd. Prijzen worden uitgereikt middels een voucher en met dit voucher kunt u de prijs bij de ondernemer afhalen (neemt u vooral zodra alles weer open is een kijkje bij de ondernemer).

Aanmelden? Dat kan via een e-mail aan [email protected]. Vanaf zaterdag 23 januari worden alle deelnemende ondernemers via hun Facebookpagina getagged. Dit alles via www.facebook.com/sctwist. Doet u ook mee?