Categorie├źn

Service

UN1EK viert feest op het Zomerterras

UN1EK viert feest op het Zomerterras
Uit

UN1EK viert feest op het Zomerterras

  • Redactie
  • 21-08-2018
  • Uit
UN1EK viert feest op het Zomerterras
VLAARDINGEN - Op woensdagmiddag 22 augustus organiseert UN1EK van 13.00 tot 17.00 uur voor de vierde keer het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen. Alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zijn – onder begeleiding van een volwassene – van harte welkom!

De toegang voor het UN1EK Zomerfeest is gratis. Bij binnenkomst ontvangen kinderen een strippenkaart waarmee zij leuke, sportieve, creatieve en muzikale activiteiten kunnen doen. Er is o.a. een stormbaan, pannakooi voetbal, een boks-, djembé-, Wobbelyoga en gitaarworkshop. Kinderen kunnen knutselen en verven, springen op een springkussen, gamen in de gamebus, techniekproefjes doen, Wobbelyoga, koekjes versieren, picknicken, nagels pimpen, schminken en haarvlechten. Jumbo zorgt voor een gezonde snack voor alle kinderen. En… het nieuwe UN1EK lied gaat in première:
meezingen maar!

Via de website van UN1EK kunnen ouders het inschrijfformulier voor het UN1EK Zomerfeest vooraf printen en invullen. Dan kun je op 22 augustus via de ‘fast lane’ snel naar binnen. Er is op het festivalterrein plek voor maximaal 800 feestvierende kinderen dus zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Cadeautje voor kinderen


,,We organiseren het Zomerfeest dit jaar voor de vierde keer om met alle kinderen uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis de zomervakantie feestelijk af te sluiten. We weten dat sommige kinderen in de zomer om uiteenlopende redenen niet op vakantie kunnen gaan en dan duurt zo’n zomervakantie best lang!'', vertelt Claudia Doesburg van het college van bestuur van UN1EK. ,,We werken voor ons Zomerfeest samen met Stichting Vlaardingen in Beweging, Zwembad De Kulk, de TechnetkringNWN, Minters, Jumbo supermarkt, onze naschoolse activiteitenaanbieders en de organisatie van het Zomerterras. Alle medewerkers van het UN1EK servicebureau en vrijwilligers uit onze organisatie werken op 22 augustus op het Zomerfeest om voor en met de kinderen een mooi feest te bouwen.''

KinderTerras en KinderDisco


In de weekenden van het Zomerterras is het promoteam van UN1EK aanwezig om met kinderen leuke activiteiten te ondernemen. Op vrijdagavond 24 augustus gaan we tussen 19.00 en 20.30 uur dansend de zomervakantie uit met de UN1EK Kinderdisco op het Zomerterras. De leukste dansschool van Nederland, Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen, geeft een spetterend dansoptreden.

UN1EK Onderwijs en Opvang

Emmastraat 45, Vlaardingen

Meer over UN1EK Onderwijs en Opvang →