Categorieën

Service

Victoria'04 blijft winnen

Victoria'04 blijft winnen
Sport

Victoria'04 blijft winnen

  • Arie Noordhoek
  • 14-11-2021
  • Sport
Victoria'04 blijft winnen
VOETBAL - Victoria'04 moest zaterdag in Rotterdam een eerder afgelaste wedstrijd te inhalen. Op een door de regenval zwaar te bespelen, zompig grasveld werkten beide sportieve teams keihard voor een goed resultaat. De geroutineerd spelende thuisclub wist het koploper Victoria'04 erg lastig te maken, maar de Vlaardingse achterhoede klaarde het vele werk naar behoren.

Binnen een half uur spelen kwam Victoria'04 op een 0-1 voorsprong via een treffer van Roy Meerten. Binnen de kortste keren kwam VOB snel terug tot 1-1 via een zondagsschot in de kruising. Vlak voor de rust bracht Lars de Visser na een vlot lopende aanval de bezoekers op een 1-2 voorsprong. Na de pauze ontwikkelde zich een boeiend duel, waarin VOB het vaakst in balbezit was en Victoria'04 geduldig de kansen afwachtte. Maar voor beide doelen ontstonden weinig mogelijkheden.

Dat veranderde een kwartier voor tijd, toen Victoria'04 na een snelle tegenaanval door een treffer van Nailey Girigorie de voorsprong vergrootte tot 1-3. VOB leek verslagen, maar kwam onverwacht sterk terug tot 2-3. In de spannende slotfase, waarin het spel over en weer golfde, bepaalde Lars Kortleven de eindstand op 2-4. Een goede overwinning voor Victoria'04 op het lastig te bespelen VOB.