Categorieën

Service

Geslaagde eerste Victoria’04 Ladies Day

Geslaagde eerste Victoria’04 Ladies Day
Sport

Geslaagde eerste Victoria’04 Ladies Day

  • Redactie
  • 01-06-2023
  • Sport
Geslaagde eerste Victoria’04 Ladies Day
VLAARDINGEN - Afgelopen zondag was de allereerste Victoria’04 Ladies Day op het sportpark in de Broekpolder: een dag volledig in het teken van het meiden- en vrouwenvoetbal bij de club. 

Om klokslag half tien begonnen enkele tientallen meiden van vier tot twaalf jaar aan hun warming-up voor het VLD Festival: een clinic waar de meiden met leuke spelonderdelen leren wat je allemaal met een bal kan doen, als team samen te werken, slim te zijn en bovenal plezier te hebben. Er viel er ook een beker te winnen, de Festival Cup, voor het hardste (en goed gemikte) schot van de dag. Onder het genot van gezellige muziek, een doorbrekend zonnetje, met een springkussen en een popcorn- en limonadekraam waren de omstandigheden ideaal voor een geslaagd Festival. Met die dag al meerdere nieuwe aanmeldingen groeit het meidenvoetbal bij sc Victoria’04 hard door. 

In de middag startte het VLD Tournament voor de meiden onder 13 en onder 15. Met een deelnemersveld bestaande uit meiden van Zwaluwen, MVV’27, VDL en Heinenoord was er garantie op gezelligheid en gezonde (lokale) concurrentiestrijd. De zonnige Eerste Pinksterdag werd afgesloten met een heuse Cup voor vrouwen, overtuigend gewonnen door de Victoria Vrouwen 1. 

De eerste Victoria’04 Ladies Day was een prachtige start van een mogelijk nieuwe traditie in het Vlaardingse voetballandschap.