Categorieën

Service

Vitaminstore Vlaardingen wordt Vitaemino

Vitaminstore Vlaardingen wordt Vitaemino
Winkelen

Vitaminstore Vlaardingen wordt Vitaemino

  • Ingezonden mededeling
  • 31-03-2022
  • Winkelen
Vitaminstore Vlaardingen wordt Vitaemino
VLAARDINGEN - Bouwstenen voor het leven, dat is de letterlijke vertaling van de nieuwe naam van Vitaminstore Vlaardingen. Bas van der Laan en zijn vrouw Marina zijn de ondernemers achter de vitaminewinkel. Ze gaan volledig zelfstandig verder onder de nieuwe naam Vitaemino. Met een eigen formule kunnen ze hun klanten nog beter van dienst zijn. 

Wat Vitaemino te bieden heeft? Dat zijn vertrouwde producten en merken, goede service, productkennis en de bekende kwaliteit. Met een mooie geschiedenis (+20 jaar) in Vlaardingen is Vitaemino wel een nieuwe naam, maar geen nieuwe speler als het gaat om het aanbieden van supplementen, vitamines, cosmetica en sportvoeding. Vitaemino biedt alles rondom voeding en lifestyle. 

Om de klanten te informeren is er een mooie folder verspreid met leuke (her)openingsacties en extra voordeel op de producten in de winkel. Met de nieuwe naam en het nieuwe logo is de winkel ook volledig in de nieuwe huisstijl gestoken. De winkel is niet te missen op het Liesveld. 

Bas en collega Sandra heten je van harte welkom in de vernieuwde winkel van Vitaemino! Alle vitamines voor het leven uit het assortiment zijn extra voordelig te koop met de kortingsbonnen uit de folder. Natuurlijk gratis af te halen in de winkel aan Veerplein 40 in Vlaardingen.

Tot snel bij Vitaemino!

Winkelcentrum Liesveld

p/a Veerplein 18, Vlaardingen

Meer over Winkelcentrum Liesveld →