Categorieën

Service

Vlaardingen hangt vol met posters Zonnehuisgroep

Vlaardingen hangt vol met posters Zonnehuisgroep
Gezond

Vlaardingen hangt vol met posters Zonnehuisgroep

  • Advertorial
  • 17-05-2019
  • Gezond
Vlaardingen hangt vol met posters Zonnehuisgroep
VLAARDINGEN - Je kunt er niet omheen als je in Vlaardingen woont; niet alleen op de driehoeksborden langs de weg, maar ook bij veel huizen zie je op dit moment een poster van Zonnehuisgroep Vlaardingen hangen.

Traditiegetrouw hebben alle medewerkers op maandag 13 mei, de Dag van de Verpleging, een cadeautje gekregen. Dit jaar ontving iedereen een mooie hamamdoek, maar in de tas van gerecyclede theezakken uit India zat ook nog een speciale poster. Een poster die past bij de nieuwe slogan van Zonnehuisgroep Vlaardingen, die op deze dag gepresenteerd werd.

Op de poster staat één van de foto’s die speciaal voor de nieuwe campagne is gemaakt en natuurlijk de nieuwe slogan ‘We kennen elkaar. We zorgen voor elkaar’. Medewerkers die de poster voor hun raam hangen en op deze manier een ambassadeur zijn voor Zonnehuisgroep Vlaardingen, maken kans op vier Eftelingkaarten. 

We kennen elkaar. We zorgen voor elkaar

Met de tekst ‘We kennen elkaar. We zorgen voor elkaar.’ wil Zonnehuisgroep Vlaardingen verwoorden wie zij is en waar ze voor staat. Zorg is niet alleen een product dat geleverd wordt of een dienst die wordt verleend, maar het komt uit het hart van de medewerkers. Het ‘thuisgevoel’ is iets dat de organisatie koestert en dat haar bijzonder maakt. Het geeft invulling aan een belangrijke basisbehoefte van ieder mens: geborgenheid en jezelf gekend weten. Ongeacht of je nou bewoner, familielid, vrijwilliger of collega bent.
 

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →