Categorieën

Service

Vlaardingen heeft nu een lokale cadeaubon

Vlaardingen heeft nu een lokale cadeaubon
Winkelen

Vlaardingen heeft nu een lokale cadeaubon

  • Redactie
  • 01-11-2023
  • Winkelen
Vlaardingen heeft nu een lokale cadeaubon

Fotografie: Sander Schenkel

VLAARDINGEN - Vandaag presenteerde Stichting Vlaardingen Partners, bekend van VlaarDINGEN Doen, De Vlaardingse Cadeaubon aan wethouder Bart Bikkers. De presentatie was het startsein voor de ingebruikname van de lokale cadeaubon.

Ontvangers van De Vlaardingse Cadeaubon kunnen de bon verzilveren bij deelnemende ondernemers en winkeliers in Vlaardingen. Zo is het mogelijk om De Vlaardingse Cadeaubon te gebruiken voor een optreden in de Kroepoekfabriek, een cursus bij KADE40, een hapje in een restaurant of voor een product of accessoire bij een winkelier.

In Vlaardingen was al in 2012 sprake van een geheel eigen, en lokaal, betaalmiddel, de Vlaardingse Florijn. De Vlaardingse Florijn was een unieke munt ter waarde van vijf euro, die rond de kerstperiode gedurende zes weken in te wisselen was bij nagenoeg de gehele Vlaardingse detailhandel en horeca. De ontvanger kon zelf bepalen waaraan de munt werd besteed. Niet alle munten werden jaarlijks besteed en dan bleef er bij de Stichting Vlaardingse Florijn een leuk bedrag over dat naar een goed doel ging.

De actuele Vlaardingse Cadeaubon is te koop in het Infopunt Vlaardingen aan de Westhavenkade 53a of via www.vlaardingsecadeaubon.nl