Categorieën

Service

Vlaardingse scholier in actie tegen hongersnood

Vlaardingse scholier in actie tegen hongersnood
Onderwijs

Vlaardingse scholier in actie tegen hongersnood

  • Redactie
  • 29-03-2017
  • Onderwijs
Vlaardingse scholier in actie tegen hongersnood
VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Zoals ieder jaar organiseert Scholengemeenschap Spieringshoek in Schiedam een vastenactie. Dit jaar gaan op 4 april alle klassen op een zo origineel mogelijke wijze geld inzamelen voor het goede doel. De lessen van deze dag komen te vervallen en alles staat in het teken van de actie om zoveel mogelijk geld binnen te halen om de hongersnood in grote delen van Afrika te bestrijden.

Seth Heijndijk uit Vlaardingen is leerling op Spieringshoek en betrokken bij de hulpactie. ,,Mijn klas A2B heeft bedacht om zo veel mogelijk geld in te zamelen door middel van een fietstocht waar zij zich voor laten sponsoren’’, aldus Seth. ,,Op maandag 3 april vertrekken wij met een bus, deels gesponsord door Stichting Bus voor een Dag, naar Turnhout in België. Vanaf daar fietsen we terug naar Schiedam. De overnachting wordt gesponsord door Kampeerboerderij de Kiek in Alphen’’.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de actie voor Afrika, sponsor dan klas A2B! U kunt kiezen uit een sponsorbedrag voor de klas óf u kunt ervoor kiezen om een ander onderdeel van de activiteit te sponsoren  . Alvast heel erg bedankt!

Opgeven als sponsor kan bij mijn mentor Jennifer Wijnhorst via het emailadres [email protected]  of bij Seth via [email protected] . Meer informatie is hier!  te vinden!