Categorieën

Service

Vrijwilligers gevraagd bij Hospice de Margriet!

Vrijwilligers gevraagd bij Hospice de Margriet!
Gezond

Vrijwilligers gevraagd bij Hospice de Margriet!

  • Redactie
  • 24-11-2022
  • Gezond
Vrijwilligers gevraagd bij Hospice de Margriet!
VLAARDINGEN - Onze vrijwilligers krijgen een gedegen opleiding. In januari 2023 starten we weer met deze opleiding vrijwilliger in de palliatieve terminale zorg. Ook als je geen ervaring hebt in de zorg ben je van harte welkom!

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heerst er in De Margriet beslist geen sombere sfeer. Natuurlijk is er verdriet en komen er emoties los, onze bewoners zijn tenslotte bij ons om te leven los te laten, maar er wordt ook gewoon gelachen. ,,Het is alsof ik in een warm bad terecht kom'', is een veel gehoorde uitspraak, van onze vrijwilligers.

Zoek je zinvol vrijwilligerswerk, waarin je zelf de vrijheid krijgt wanneer je je inroostert en zorg je graag voor anderen? Dan komen wij graag in contact met je! In ons hospice heerst een informele sfeer en zo gaan we ook met je om. Ook als je geen zorg achtergrond hebt, kan je toch in ons hospice veel betekenen voor anderen.

Twijfel niet en kom gezellig kennismaken. Je kunt ons bereiken op 010 - 4747618. Vraag naar Anja van der Plas of Els Wijnhorst. Kijk voor meer informatie op www.hospicedemargriet.nl.

Hospice De Margriet

Prinses Margrietlaan 15, Vlaardingen

Meer over Hospice De Margriet →