Categorieën

Service

Waar koop ik Gysahl Greens in FFXIV?

Waar koop ik Gysahl Greens in FFXIV?
Winkelen

Waar koop ik Gysahl Greens in FFXIV?

  • Ingezonden mededeling
  • 10-02-2022
  • Winkelen
Waar koop ik Gysahl Greens in FFXIV?
Final Fantasy XIV laat je in het land van goden en helden stappen om een meeslepende verhaallijn te volgen door je favoriete personage te kiezen. Met de keuze uit vijf verschillende rassen kun je je favoriete ras kiezen en een relevante klasse kiezen om het op te nemen tegen monsters in het rijk van Eorzea.

FFXIV spel heeft een metgezel die je helpt in de strijd en je hebt Gysahl greens nodig om je metgezel op te roepen in een cruciale fase van het spel. Het kan een groot verschil maken om je companions aan je zijde te hebben, maar ze zullen een half uur bij je blijven nadat je ze hebt opgeroepen met Ffxiv gysahl greens.

Methoden om Gysahl greens te krijgen

Gysahl greens in FFXIV verkrijgen is gemakkelijker dan je denkt, want je kunt ze kweken en oogsten op je eigendom of ze kopen bij een groot aantal verkopers op de wereldkaart. De groei- en oogstmethode om gysahl greens te krijgen is goedkoper dan kopen, maar het zal nogal wat tijd in beslag nemen, dus deze aanpak is niet geschikt voor degenen die hun companion in de eerste plaats willen opvoeden en trainen.   

Teelt en oogst van Gysahl Groenen

Als je wat Gysahl green zaden in je zak hebt en jij of je bedrijf bezit een landgoed, dan kun je zonder problemen Gysahl greens kweken en oogsten. Om aan Gyshal green zaden te komen, ga je naar het marktbord en geef je wat geld uit, of met de Botanist-opdracht kun je zaden krijgen door de intercrossing-methode.

Zodra je een perceel van enige grootte en gysahl groen in je zak hebt, plant je de zaden en geef je ze van tijd tot tijd water, net als elk ander in-game gewas. Gysahl greens hebben een vergelijkbare groeicyclus als andere planten en je kunt je gewas oogsten nadat het is uitgebloeid. De betrouwbaarheid en kostenefficiëntie van de kweekmethode maken het de eerste keuze van spelers die niet graag geld uitgeven om ff14 gysahl greens te kopen.

Aankoop Gysahl Groenen

Spelers kiezen ervoor om te kopen als ze geen toegang hebben tot een kavel of als ze geen Botanist job levels hebben. Maar om je voorraad Gysahl greens hoog te houden zonder ze te kweken, moet je constant investeren om de voorraad hoog in je zak te houden om aan al je summoning en training behoeften te voldoen.

Degenen die niet weten waar ze Gysahl Greens FFXIV kunnen kopen, kunnen naar een handelaar gaan of het marktbord raadplegen om ze tegen een lagere prijs te kopen. De prijzen fluctueren en de prijs kan omhoog of omlaag gaan, afhankelijk van je gameserver. Je kunt meerdere max stacks kopen om korting te krijgen en ze te beheren om al je doelen te bereiken zonder je in-game resources te belasten op slechts één materiaal.

Koop FFXIV GIL van een van de best vertrouwde sites voor de verkoop van spelmunten, zoals Eldorado.GG, om Gysahl greens te kopen. Voorraadbeheer en de efficiëntie van het gebruik van Gysahl greens is de belangrijkste factor in het verhogen en trainen van uw metgezel in een groot tempo. Springen recht op het stapelen van Gysahl greens zodra u uw eerste bedrijf Chocobo in het spel krijgt om het hele proces gemakkelijker voor u te maken.