Categorieën

Service

Wat is er vandaag te doen?

Wat is er vandaag te doen?
Uit

Wat is er vandaag te doen?

  • Redactie
  • 02-04-2020
  • Uit
Wat is er vandaag te doen?
VLAARDINGEN – Wat er in Vlaardingen te doen is publiceerden we zo’n beetje dagelijks voordat de maatregelen in de coronacrisis ingevoerd werden. Nu zitten we in week drie na die eerste maatregelen (die later nog eens aangescherpt zijn) en met u hopen we samen dit snel achter ons te kunnen laten. Maar het is nog even niet naar de Stadsgehoorzaal, het Museum Vlaardingen, de Kroepoekfabriek, KADE40 of die andere culturele evenementen en gelegenheden en eigenlijk was dat best wel veel.
 

De Wannebiezz treden op!

Wat er dan wel te doen is? Nou vandaag geven vanaf 17:30 uur de Wannebiezz een Virtuele Dinnershow op Wannebiezz TV. Gewoon effe je gedachte verzetten en lekker meezingen met je bord op schoot. Ben jij er vandaag ook online bij? Abonneer je op Wannebiezz TV via YouTube en krijg een melding zodra de stream beschikbaar is. Ga daarvoor even naar www.youtube.com/wannebiezz 
 

De Platenreus geeft tegoedbonnen weg!

Voor de liefhebbers van vinyl (en ook cd’s) heeft eigenaar Walter Romberg van De Platenreus aan de Hoogstraat 210 een mooie tip. Walter heeft even een inkoopstop ingelast en houdt een bijzondere actie, maar wees er wel snel bij. Walter: ,,Met uitzondering van de zaterdag, dus alleen doordeweeks, heb ik voor 8 klanten die deze maand vanaf € 50 besteden aan vinyl/singles en of dvd's een tegoed bon van € 5 bij hun eerst volgende aankoop. En voor slechts 2 klanten met een besteding vanaf €100 zelfs een bon van €20. De actie is geldig zolang de cadeaubonnen voorradig zijn: 8 x €5 en 2 x €20, van dinsdag t/m vrijdag’’.
 

De eerste paal van het nieuwe Scoutcentrum wordt geslagen!

Wie een hart heeft voor de natuur en betrokken is bij het mooie werk van de scouting kan vandaag virtueel naar het slaan van de eerste paal van het nieuwe scoutcentrum gaan. Die wordt om 14.00 uur geslagen langs de Vaart en dat kun je volgen via https://www.facebook.com/ScoutcentrumVerhuist 
 

De Coronaconcerten!

Tenslotte zijn er ook vandaag weer de coronaconcerten, ofwel optredens die dikwijls via Facebook of eigen websites worden gestreamd vanuit heel Nederland. Vanavond kun je bijvoorbeeld weer kijken naar Nape: Mentalist, goochelaar, tovenaar en allround leuke gast! Laat je betoveren door Nape! Vanaf 19.00 uur via www.coronaconcerten.nl  of rechtsreeks op www.privepodium.live  . Daarnaast treden vanavond ook op Pearl Josefzoon en het concert met nieuwe 'Lovely Letters' door Helen Botman en Peter van Vleuten.