Categorie├źn

Service

Wethouder opent nieuwe dagbesteding en MIDS ruimten De Meerpaal

Wethouder opent nieuwe dagbesteding en MIDS ruimten De Meerpaal
Gezond

Wethouder opent nieuwe dagbesteding en MIDS ruimten De Meerpaal

  • Redactie
  • 10-11-2022
  • Gezond
Wethouder opent nieuwe dagbesteding en MIDS ruimten De Meerpaal
VLAARDINGEN - Donderdag 10 november zijn de nieuwe ruimtes van de dagbesteding en Meedoen In De Stad (MIDS) in De Meerpaal officieel geopend door wethouder Jacky Silos. Na een grondige verbouwing van de voormalige kapel, de gang en de herinrichting van de aangrenzende tuin zijn medewerkers enkele weken geleden begonnen met het inrichten van deze prachtige ruimtes.  

De dagbestedingsruimte “Het Baken” is gevestigd in de voormalige kapel. Hier kunnen cliënten op maandag t/m vrijdag terecht voor een leuke invulling van hun dag. Voor cliënten van Meedoen In De Stad (MIDS) bieden we twee dagen per week activiteiten aan in “De Boei”. Op deze manier kunnen zij naast de activiteiten ook alvast kennismaken met de mogelijkheden bij De Meerpaal. 

Alle cliënten waren uitgenodigd om bij deze officiële opening aanwezig te zijn. Onder het genot van een kopje koffie en een gebakje werden Het Baken en De Boei officieel geopend door Wethouder Jacky Silos. “Ik ben enorm trots op al het werk wat hier verzet is om deze nieuwe dagbesteding voor elkaar te krijgen. Deze plek gaat ervoor zorgen dat mensen elkaar weer makkelijker kunnen zien en waar ze met elkaar een leuke middag kunnen hebben. Dat draagt er allemaal aan bij om de cliënten hier een beetje gelukkiger te maken. Hopelijk gaat deze nieuwe ruimte jullie dat plezier brengen.” 

“Het bezoek aan de dagbesteding is voor mij een uitje, ik kom voor de gezelligheid en de leuke contacten” aldus een cliënt. 

Wilt u meer informatie over mogelijkheden voor dagbesteding in De Meerpaal, neem dan contact op met een coördinator van de dagbesteding: Bertine Haak via [email protected] of Helge Hilversum via [email protected]   

Wilt u informatie over Meedoen in de Stad (MIDS) dan kunt u contact opnemen met onze regieondersteuner Jose Langelaan, bereikbaar via [email protected] of Wilma Verhage [email protected] 

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →