Categorieën

Service

Wie verdient het kerstkaartenbudget van Waterweg Wonen?

Wie verdient het kerstkaartenbudget van Waterweg Wonen?
Nieuws

Wie verdient het kerstkaartenbudget van Waterweg Wonen?

  • Redactie
  • 23-11-2023
  • Nieuws
Wie verdient het kerstkaartenbudget van Waterweg Wonen?

VLAARDINGEN -

Waterweg Wonen stuurt al jaren geen kerstkaarten. Dit doen ze bewust, zodat ze dit bedrag kunnen schenken aan een goed doel in Vlaardingen. In totaal hebben ze 1.500 euro beschikbaar. De afgelopen weken konden alle Vlaardingers een goed doel nomineren. Daaruit heeft Waterweg Wonen drie doelen geselecteerd. Zij stellen zich graag aan jullie voor:

De Windwijzer

De Windwijzer aan de Schiedamseweg is een veelzijdige plek met uiteenlopende activiteiten, waar een diverse groep mensen aan deelneemt. Naast het bieden van een open huis, een kop koffie, een praatje, en ons werk als diaconaal centrum, is het bekend van het soepproject, dat tijdens de pandemie begon. Wekelijks wordt nog steeds 20 liter soep uitgedeeld aan en gegeten met verschillende doelgroepen, waaronder bezoekers van de weggeefwinkel, buurtbewoners en vrijwilligers. Met uw kerstbijdrage kunnen we dit initiatief laten voortbestaan, onkosten vergoeden en extra steun bieden aan de makers. Helpt u mee om een jaar lang soep te schenken en zo Vlaardingen een beetje beter te maken?

Kledingbank Vlaardingen

Een zorg minder is een kans meer. Dat is de slogan van de Kledingbank. Voor velen kunnen we enkele zorgen wegnemen. Echter alleen mogelijk door de inzet van mensen die ons een warm hart toedragen, die ons helpen en een verschil willen maken. Die solidariteit maakt ze een onmisbare schakel in het geheel. Noem het maar lotsverbondenheid. De tomeloze inzet en energie van al die vrijwilligers is de kurk waarop we drijven. Dat mag wel een keer beloond worden en daarom willen we een deel van het geld gebruiken om hen onze waardering en dankbaarheid te tonen. Zonder hen is er immers geen Kledingbank. Het restant willen we gebruiken om het voortbestaan van de Kledingbank veilig te stellen.

Stadsboerderij Holywood

Waarom willen wij dit mooie bedrag? Als stichting Stadsboerderij Holywood zijn wij afhankelijk van fondsen, donaties en leuke initiatieven als deze om onze boerderij mooier te maken en te onderhouden. Wij willen het geld investeren in onderhoud en uitbreiding van onze stallen. Waaronder een verharde buitenloop bij de varkens. Hopelijk gaat uw stem naar ons! Bedankt namens de stichting en de dieren.

Hoe stem je?

Stemmen kan via de website van Waterweg Wonen. (Let op: 1 stem per IP adres. Misbruik wordt gediskwalificeerd. Het goede doel met de meeste stemmen krijgt het kerskaartenbudget van 1.500 euro. Stemmen kan tot en met 10 december. Half december maakt Waterweg Wonen de winnaar bekend!

Waterweg Wonen

van Hogendorplaan 1011, Vlaardingen

Meer over Waterweg Wonen →