Categorieën

Service

WIJ zijn net als JIJ!

WIJ zijn net als JIJ!
Uit

WIJ zijn net als JIJ!

  • Ingezonden mededeling
  • 23-07-2023
  • Uit
WIJ zijn net als JIJ!
Wat een lekker stulpje heb ik toch, 16 jaar oud, onder mijn donzen dekbedje gemixed met Egyptisch katoen. Zijn er maar een paar van gemaakt en speciaal met mijn initialen erin verweven. Naast me op het nachtkastje nog een lege fles Dom Perignon 2014. Wat heb ik het goed voor elkaar zeg, inmiddels status influencer bereikt en de enige problemen die ik heb zijn luxeproblemen.

Wrijf nog even door mijn ogen en druk op het bovenste knopje. Met een simpele beweging schuiven mijn meters hoge gordijnen sierlijk open en kijk ik kilometers ver over het stadje richting het strand. Het is dat mijn gesponsorde Prada badslippers en mijn Gucci badjas zo lekker zitten anders had ik nog even een duik genomen in het zwembad.

Terwijl ik geniet van mijn Frappuchino met caramel-zeezout dip check ik op al mijn kanalen ook nog even m`n views. Niet slecht, ga viral met mijn vlog over die nieuwe make-up line. Lekkerrrrrrrr!!!! Is weer 20 duizend in de pocket. Beter dan die losers in de supermarkt en in de horeca met hun 6 euro per uur. Misschien vanmiddag nog even chillen aan het strand waar we met wat groupies flessen champagne en Vodka leeg kunnen spuiten. Of met de “Lambo” nog wat nieuwe kleding scoren. Ik heb er hard voor moeten werken, maar niet slecht om influencer te zijn.

Zo heb jij het ook in de planning zitten toch? Jij wilt toch ook graag rapper, profvoetballer, blogger of youtuber worden? Alles voor de fame toch? Tot grote ergernis van je ouders, toch?

Ik weet het, het valt niet mee in deze tijden om lekker “gewoon” te blijven. Het zijn die verdraaide socials waarbij alles lijkt alsof jij het niet voor elkaar hebt. Het draait immers alleen nog maar om de views, likes, status en merkkleding. Ben jij boven de 18, heb je nog geen sportwagen van een half miljoen, gouden kettingen om je nek en een paar miljoen op de bank dan voelt het als falen. Ik weet het, maar maak je geen zorgen.

Mocht jij vandaag gewoon zonder beltegoed wakker geworden zijn op de zolderkamer van je ouders, op je veel te harde matras, in je pyjama van de Hema en zo aan je cracker met chocopasta gaan? Het geeft niet, want WIJ zijn namelijk net als JIJ!

Mocht je gewoon wat geld bij willen verdienen en een hoop plezier willen maken gedurende jouw werkdag? Loop dan van de week even bij me langs. We komen er samen wel uit, dan kan jij je na je werk in het Delta Hotel Vlaardingen weer richten op je grootse plannen “ouwe Influencer”! En wees maar niet bang, je hoeft niet voor 12 uur je bed uit, want bij ons kan je ook in de avonduren werken.

En zo vaak komt het niet voor dat wij vacatures hebben, dus wacht niet te lang!

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →