Categorieën

Service

Zaterdag 9 december: dag vol Kerstmarkten

Zaterdag 9 december: dag vol Kerstmarkten
Winkelen

Zaterdag 9 december: dag vol Kerstmarkten

  • Redactie
  • 08-12-2023
  • Winkelen
Zaterdag 9 december: dag vol Kerstmarkten

VLAARDINGEN - VLAARDINGEN – Wie in deze tijd even dat kerstgevoel wil pakken kan op zaterdag 9 december terecht op verschillende plekken in Vlaardingen. Er worden meerdere kerstmarkten en evenementen gehouden, en we hebben ze nog even voor u op een rijtje gezet:

Drieën-Huysen Zuid

Op zaterdag 9 december is iedereen van harte welkom op de Kerstmarkt in de Brasserie van locatie Drieën-Huysen Zuid. Er is muziek en er zijn kramen met cadeautjes, sieraden en allerlei lekkernijen. Ook is er een karikaturist aanwezig. De opbrengst komt ten goede aan activiteiten voor de bewoners. Iedereen is welkom, dus kom gezellig langs. De markt is te bezoeken van 10.00 tot 15.00 uur op de Graaf Walramlaan 100 te Vlaardingen. De toegang is gratis.


De Windwijzer

In De Windwijzer tussen 14.00 en 16.00 uur een kleine, maar zeer gezellige kerstmarkt. Zomaar een aantal kraampjes met kerstspulletjes die voor hele kleine prijsjes te koop zijn. Kom gezellig langs en snuffel door de kerstspulletjes. Laat je verwarmen door een heerlijke kop warme chocolademelk en trakteer jezelf op een smakelijk kerstkransje. Je bent van harte uitgenodigd voor deze sfeervolle kerstmarkt aan de Schiedamseweg 95.


De Buurtkamer

In de buurtkamer in de VOP kun je op 9 december ook terecht. Voor allerlei zelfgemaakte kerstornamentjes, kerstkleedjes, kerstballen, kopjes met vogelzaadjes en nog veel meer kunt u gezellig langs gaan tussen 11.00 en 15.00 uur. Ook is er warme chocomel met slagroom, een lekker bakje of thee verkrijgbaar. Het adres: Valeriusstraat 28.


Van Hogendorpkwartier

De kerst begint heerlijk dicht bij huis op zaterdag 9 december, van 11.00 tot 16.00 uur, op het Van Hogendorpkwartier. Een échte kerstmarkt met maar liefst 61 kraampjes én in kerstsfeer ingerichte winkels. Eén van de grootste kerstmarkt in de regio! De Dickens Christmas Fair 2023 op het Van Hogendorpkwartier staat vol met standhouders die laten zien hoe u met hun producten die echte kerstsfeer kunt creëren.