Categorie├źn

Service

Zing en dans mee met Woezel en Pip!

Zing en dans mee met Woezel en Pip!
Uit

Zing en dans mee met Woezel en Pip!

  • Redactie
  • 22-02-2022
  • Uit
Zing en dans mee met Woezel en Pip!
VLAARDINGEN - Zin om de voorjaarsvakantie zingend en dansend te starten? Dat kan! Op maandag 28 februari (om 16:00 uur) komen Woezel en Pip namelijk naar de Stadsgehoorzaal, samen met al hun vriendjes uit de Tovertuin. Ze nodigen jou en je familie uit om samen één groot muzikaal meezingfeest te maken van hun middag in Vlaardingen. Het belooft voorstelling te worden waarbij stilzitten absoluut geen optie is!

Na het grote succes van Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! en Woezel & Pip en de Tijdmachine vieren de bekende hondjes dit theaterseizoen het vijftienjarige bestaan van de Tovertuin. In de Sing-a-long zullen de meest bijzondere, leuke, liefste, grappigste en memorabele momenten uit de afgelopen jaren in het theater centraal staan. Haal samen met alle vriendjes uit de Tovertuin herinneringen op, zing mee met de grootste hits van de afgelopen jaren en herleef de mooiste herinneringen die je vergat of die je juist nooit vergeten bent helemaal opnieuw!

Na al het zingen en dansen is er zelfs nog even tijd om in de foyer te knuffelen met Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes tijdens de speciale Meet & Greet. Deze gezellige middag in de Stadsgehoorzaal wil je toch niet missen?!

Woezel & Pip (2+) Sing-a-long
Maandag 28 februari – 16.00 uur
Kaarten (€ 17,50) bestellen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →