Categorieën

Service

Zonnebloemauto te huur bij Zonnehuisgroep

Zonnebloemauto te huur bij Zonnehuisgroep
Gezond

Zonnebloemauto te huur bij Zonnehuisgroep

  • Redactie
  • 19-05-2022
  • Gezond
Zonnebloemauto te huur bij Zonnehuisgroep
VLAARDINGEN – Een dagje uit of op vakantie is voor wie een rolstoel heeft niet vanzelfsprekend; vaak moet er van alles geregeld worden om van A naar B te gaan. Bij zorgcentrum Drieën-Huysen van de Zonnehuisgroep Vlaardingen hebben ze daarvoor een oplossing: een aangepaste rolstoelauto en die kun je er vanaf nu huren. Vandaag werden de sleutels officieel overgedragen aan één van de vrijwilligers die ook beschikbaar zijn om als chauffeur in te springen. En de nieuwe Zonnebloemauto is er gekomen met financiële ondersteuning van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. Al met al was het vanmiddag bij Drieën-Huysen Noord een feestelijke bedoening waarbij medewerkers van het zorgcentrum, het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en De Zonnebloem aanwezig waren. En ook nog mevrouw Van Witzenburg, die er als eerste een kort ritje in maakte.
 

De Zonnebloemauto

Meer bewegingsvrijheid en zelfredzaamheid voor mensen met een lichamelijke beperking. Dát maakt de Zonnebloem mogelijk met de 50 Zonnebloemauto’s die in Nederland rijden. Samenkomen met familie of vrienden? Op vakantie of een dagje uit? Een uitvaart of kerkdienst bezoeken? Het kan met de Zonnebloemauto. Het huren van de aangepaste rolstoelauto kost 45 euro per dag. De steun van donateurs maakt deze gunstige prijsstelling mogelijk. Op www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto vindt u alle informatie over de Zonnebloemauto.
 

Nationale Vereniging de Zonnebloem

De Zonnebloem verrijkt de levens van ruim 92.000 mensen met een lichamelijke beperking. Al meer dan zeventig jaar maakt de vereniging bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk. 30.000 vrijwilligers zijn actief in vrijwel elke wijk, dorp en stad in Nederland. De vereniging streeft naar een samenleving, waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. De Zonnebloem zegt niet voor niets: ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →