Categorieën

Service

Abe de Verhalenverteller in de Heemtuin

Abe de Verhalenverteller in de Heemtuin
Uit

Abe de Verhalenverteller in de Heemtuin

  • Redactie
  • 30-10-2023
  • Uit
Abe de Verhalenverteller in de Heemtuin

VLAARDINGEN - Mythen, sprookjes, Nederlandse sagen... Verhalen vertellen is de passie van Abe van der Veen en dat doet hij dan ook met expressie en emoties, met zijn hart en zijn handen. Hij laat zich inspireren door natuur en symboliek, wat doorschemert in veel van zijn verhalen.

Na het succes van Abe van der Veen's bezoek aan de Heemtuin afgelopen winter, komt hij terug! Op donderdagavond 23 november 2023 zal hij de Blokhut weer vullen met mooie en spannende herfstverhalen. Hij wordt daarbij vergezeld door Ed Boender, troubadour, die liedjes met een verhaal zingt waarin de natuur en de herfst een rol spelen.

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De Heemtuin gaat 15 minuten voor aanvang open. Er is maar een beperkt aantal plekken, dus meld u zich zo snel mogelijk aan. Dat doet u door een e-mail te sturen naar: [email protected] o.v.v. Verhalenverteller, met daarin uw naam, aantal personen en telefoonnummer. Voor deze avond is er een eigen bijdrage van vijf euro per persoon.


Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →