Categorieën

Service

Altijd een schoon en droog huis met een droogloopmat

Altijd een schoon en droog huis met een droogloopmat
Wonen

Altijd een schoon en droog huis met een droogloopmat

  • Ingezonden mededeling
  • 22-11-2022
  • Wonen
Altijd een schoon en droog huis met een droogloopmat
Wil jij jouw huis graag schoon en schadevrij houden? Of heb je vaak vrienden op bezoek die met vieze, natte schoenen bij je naar binnen lopen? Dan biedt een droogloopmat dé oplossing!

De droogloopmat

De droogloopmat neemt vocht op. Dit voorkomt schade aan je huis, zoals schimmel en houtrot. Zo voorkom je dat nattigheid naar binnen wordt gelopen. De mat voorkomt glijpartijen en vergroot de veiligheid. De mat neemt geen vuil op! Stofzuig de mat daarom regelmatig.

Buitenmat? Binnenmat? Materiaal?

- De buitenmat is geschikt voor elk weer en haalt het grootste vuil van je schoenen.
- Een binnenmat heeft een fijne structuur. Wanneer deze eenmaal verzadigd is, geeft hij vocht af in plaats van het nog op te nemen.
- De beste oplossing voor jouw woning is de combinatie van een buiten- én binnenmat. Met de buitenmat kan je mooi het grofste vuil en de grootste nattigheid onder je schoenen weghalen en de binnenmat is voor de puntjes op de i.
- Een deurmat bestaat uit: katoen, nylon, kokos, rubber en pvc. De droogloopmat is een combinatie polyester en katoen. Katoen kan drie tot vier keer zijn eigen omvang in vocht opnemen! De combinatie met polyester zorgt ervoor dat de mat weer snel opdroogt.

Wat doet een droogloopmat?

• Je schoenen worden meteen goed gedroogd wanneer je eroverheen loopt.
• De mat voorkomt glijpartijen, omdat hij water tegenhoudt.
• Het katoen heeft een grote absorberende werking. De mat neem acht liter vocht per m2 op.
• Dankzij het polyester droogt de mat snel.
• Het verwijdert vocht en vuil van de schoenen.
• De vloer blijft droog en schoon. Geen vocht en dus geen schade meer!
• De mat komt in veel modellen en kleuren en past dus in elk interieur.

Waarom een deurmat op maat?

Met een deurmat op maat weet je zeker dat de mat perfect aansluit op jouw entree. Zorg dat de afmetingen altijd kloppen. Niet alleen past het zo veel mooier in jouw woning of kantoor, maar zo voorkom je onzichtbare schade en schimmel. Niets is zo vervelend als een deurmat die nét niet past en er steeds onopvallend water langs sijpelt. Dit zorgt voor schade in jouw vloer die je pas ziet wanneer je, na een jaar of drie, de mat vervangt. Dat is een lange periode voor vocht om je vloer te beschadigen.

Ga naar een specialist!

Ben jij op een zoektocht naar een geschikte deurmat op maat? Benader een specialist. Deze weet wat de voordelen zijn en bespreekt deze graag met je.