Categorie├źn

Service

Amateurfotografen jubileren mee met Vlaardingen 750!

Amateurfotografen jubileren mee met Vlaardingen 750!
Nieuws

Amateurfotografen jubileren mee met Vlaardingen 750!

  • Redactie
  • 20-05-2023
  • Nieuws
Amateurfotografen jubileren mee met Vlaardingen 750!

Fotografie: AFVV

VLAARDINGEN - De Vlaardingse Fotoclub AFVV organiseert in het kader van “Vlaardingen 750 jaar” het event FOTOSAFARI VLD 750 voor alle Vlaardingers met interesse in fotografie. Er zijn drie activiteiten waaraan kosteloos meegedaan kan worden:

1: Foto wedstrijd: thema Vlaardingen Toen en Nu

 Maak een hedendaagse foto van een (oud) stukje Vlaardingen zoals uitgebeeld in een oude foto, tekening of schilderij. De mooiste 60 foto’s worden ingelijst en geëxposeerd. De beste 3 worden ingelijst uitgereikt aan de winnaars.

2: Vier fotografie workshops

Vlaardingers die meer willen weten over fotografie kunnen kosteloos deelnemen aan een workshop. Deze vinden plaats op zaterdagochtenden van 10 tot 12 uur bij Kade40, Westhavenkade 40. Een duur fototoestel of ervaring niet vereist.

3: Foto safari-wandelingen door de wijk

Wil je weten wat fotogenieke plekken zijn in jouw wijk, doe dan mee aan de ‘fotosafari wandeling’. We wandelen een route in vier wijken op zoek naar mooie plekken. Die plekken ontlenen we aan oude beelden en platen. Deze dienen tegelijk als inspiratie voor de Fotowedstrijd Vlaardingen Toen en Nu. De wandelingen vinden plaats op zaterdagen van 14 – 16 uur:

Een gedetailleerde beschrijving van alle activiteiten vindt u op de website: https://www.afvv.nl/vlaardingen-750-en-afvv/ evenals het inschrijfformulier.