Categorieën

Service

Beelden van aanslag Koekoekstraat te zien

Beelden van aanslag Koekoekstraat te zien
112

Beelden van aanslag Koekoekstraat te zien

  • Redactie
  • 15-03-2024
  • 112

archieffoto: Flashphoto NL

VLAARDINGEN - Bureau Rijnmond heeft in de uitzending van donderdag 14 maart een reportage laten zien over de aanslag met explosieven in de Koekoekstraat in Vlaardingen.

In de Vlaardingse Koekoekstraat zijn begin dit jaar binnen een week tijd diverse explosies. Er zijn beelden van iemand die op maandagochtend 8 januari vlakbij het huis van twee hoogbejaarde bewoners staat, waar om 0.50 uur een aanslag wordt gepleegd.

Mogelijk is het de dader of wellicht een getuige. In beide gevallen is de politie op zoek naar deze man. De bewoners, allebei 83 jaar oud, zijn na de bomaanslag enorm van streek. Ze wonen inmiddels elders.

De klap van de explosie is enorm en de brand daarna fiks. Gelukkig kan de bewoner het vuur vrij snel blussen. Niettemin loopt de pui behoorlijke brand-, roet- en rookschade op.

Wie herkent de man van de getoonde beelden? Hij draagt een zwart plastic tasje en is zijn mobiele telefoon aan het raadplegen. Hij lijkt naar iets op zoek te zijn. De politie wil hem in ieder geval graag spreken.

Heeft u informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, meld het dan bij de Politie Eenheid Rotterdam: 0800 - 6070 of bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.